Ανακαλύψτε τα νέα Links of London κολιέ από την συλλογή Narrative | 0 bovary.gr
Ανακαλύψτε τα νέα Links of London κολιέ από την συλλογή Narrative | 0 bovary.gr
05|09|2018 15:32
SHARE
LINKS

Ανακαλύψτε τα νέα Links of London κολιέ από την συλλογή Narrative


Τα πολύτιμα αντικείμενα μπαίνουν σε μικρό κουτάκι. 

Μία φορά κι έναν καιρό, 5 χρόνια πριν, η Links of London είχε την ξεχωριστή ιδέα να δημιουργήσει μία μοναδική συλλογή, την εμβληματική Narrative Collection, με έναυσμα την επιθυμία ενός υπαλλήλου να στείλει στην αγαπημένη του μία εναλλακτική ερωτική επιστολή.

Από τότε, χιλιάδες πελάτες λατρεύουν να πρωτοτυπούν με ένα ξεχωριστό μήνυμα - λέξεις κλειδιά, αναμνήσεις, σημαντικές ημερομηνίες - χαραγμένο πάνω στα κοσμήματα, διαδίδοντας την αγάπη τους σε όλο τον κόσμο.

Τα υπέροχα νέα σχέδια Narrative Short Necklaces προστίθενται στην αγαπημένη, bestselling συλλογή. Με λεπτή κοντή αλυσίδα και μία μίνιμαλ οριζόντια μπάρα (πλαισιωμένη από τα χαρακτηριστικά κυκλικά τελειώματα της συλλογής), κάθε κολιέ είναι κομψό και stylish, με τον ιδανικό χώρο για να χαράξετε πάνω του τα συναισθήματά σας. Δεν ξέρετε τι να γράψετε; Κανένα πρόβλημα!

Τώρα μπορείτε να χαράξετε δωρεάν μοναδικά σύμβολα ή συνδυασμό από σύμβολα και λέξεις αποκλειστικά στα καταστήματα της Links of London (από τις 3-30 Σεπτεμβρίου).

Διαθέσιμα σε ασήμι, με κίτρινη ή ροζ επιχρύσωση 18Κ - υπάρχει μία επιλογή για να ικανοποιήσει κάθε στυλ. Υπέροχα, φορεμένα μόνα τους και ακόμη πιο εντυπωσιακά συνδυασμένα με άλλα κολιέ. Το διαχρονικό τους σχέδιο είναι βέβαιο ότι θα γίνει το αγαπημένο όλων, είτε προορίζεται για δώρο ή για τον εαυτό σας.

Ασημένιο Narrative Short Necklace: €120

Narrative Short Necklace με κίτρινη επιχρύσωση 18Κ: €150

Narrative Short Necklace με ροζ επιχρύσωση 18Κ: €150