Pexels
Pexels
08|09|2018 19:15
SHARE
ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ

Το κομμάτι από την ΙΚΕΑ που βρίσκεται στο δωμάτιο κάθε fashion girl


Μας αρέσουν οι ιδέες με στιλ που μεταμορφώνουν τον χώρο μας.

Το φθινόπωρο είναι ήδη εδώ και μας καλεί σε μια νέα εποχή: ανανέωσης, αποφάσεων, αλλαγών. Το σπίτι μας διψά για κάτι καινούριο και αν του το χαρίσουμε, θα λάβουμε μια θαυμάσια ανταμοιβή: την υπέροχη ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί.

Κάθε προσωπικό μας αντικείμενο κρύβει μια ιστορία: αναδεικνύοντάς το αποκτάμε έναν ισχυρότερο δεσμό με τον χώρο. Αυτή είναι μια από τις βασικές ιδέες που διέπουν τον κατάλογο της ΙΚΕΑ για το 2019. Ξεφυλλίζοντας τον κατάλογο, αντλούμε έμπνευση και ιδέες που μπορούν να μεταμορφώσουν τον χώρο μας: το υπνοδωμάτιο, την κουζίνα, το μπάνιο, το καθιστικό.

Στο νέο κατάλογο της ΙΚΕΑ εντοπίσαμε ένα έπιπλο που μπορεί να χαρίσει έξτρα πόντους στιλ στο υπνοδωμάτιό σας.

Μπορεί να αναδείξει προσωπικά σας αντικείμενα με εντυπωσιακό τρόπο και παράλληλα να γίνει ένα ευέλικτο αποθηκευτικό μέσο. Κάθε γυναίκα που θέλει να οργανώνει, να προφυλάσσει και παράλληλα να αναδεικνύει fashion items της γκαρνταρόμπας της όπως αξεσουάρ, τσάντες και κοσμήματα μπορεί να αποκτήσει αυτό το ντουλάπι-βιτρίνα!

Μια υπέροχη ιδέα που είδαμε στο νέο κατάλογο της ΙΚΕΑ και μας έδωσε τροφή για έμπνευση.

Βρείτε το έπιπλο από τα ΙΚΕΑ σε μαύρο και λευκό. 

O νέος κατάλογος του ΙΚΕΑ μας δίνει μέσα από inspirational εικόνες, ιδέες που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που αποθηκεύουμε ρούχα και προσωπικά μας αντικείμενα στο χώρο. Μπορούμε με πολύ οικονομικές λύσεις να φτιάξουμε το δικό μας dressing room.

Φαντασία και οργάνωση χρειάζεται!