Unsplash
Unsplash
17|09|2018 14:00
SHARE
ΖARA HOME

Η τοπ τάση της σεζόν εισβάλλει στη διακόσμηση -Την προτείνουν τα Zara Ηοme


Διανύουμε τον πιο δυναμικό μήνα της σεζόν: όλοι επιζητάμε κάτι διαφορετικό σε όλους τους τομείς.

Η ανανέωση είναι το ζητούμενο και οι αλλαγές το μέσο για να τις επιτύχουμε.

Η νέα σεζόν έρχεται με ιδέες και προτάσεις που στοχεύουν σε ένα ξεχωριστό αισθητικό άγγιγμα, τόσο στην εμφάνισή μας όσο και στη διακόσμηση του σπιτιού μας.

O καιρός αλλάζει: μαζί του αλλάζουν και οι κυρίαρχες αποχρώσεις.

Η παλέτα των χρωμάτων «εναρμονίζεται» με την φύση. Τα ανοιχτά χρώματα δίνουν την σκυτάλη σε πιο σκούρες αποχρώσεις.


Μια τάση που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στο fashion σκηνικό και βλέπουμε παντού το τελευταίο διάστημα -σσ. στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης είχε «ηγετική» θέση στις street style εμφανίσεις των fashionista και μια θέση σε μεγάλα fashion show- είναι τα animal prints. 

Τα animal prints κάνουν επέλαση στον διακοσμητικό κόσμο: 

 

 

 

 

 

 

Ενα δημοφιλές fashion brand,-με τη δική του συλλογή για το σπίτι-, τα Zara, μας προτείνoυν την εν λόγω τάση για τη διακόσμηση του σπιτιού τη νέα σεζόν. Άγρια και εξωτική ομορφιά.  

Τα Zara Home μας προτείνουν διαφορετικούς τρόπους να εντάξουμε το print στην διακόσμηση του σπιτιού. Στο καθιστικό, στο σαλόνι, στην κρεβατοκάμαρα.

Ενα ριχτάρι, ένα μαξιλάρι, μια πετσέτα, ένα διακοσμητικό (ένα μπολ, ένα κηροπήγιο κτλ.), μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο χώρο.

Σίγουρα, τα animal prints δεν ταιριάζουν σε έναν χώρο που ήδη είναι «φορτωμένος» χρωματικά (αν και η μαξιμαλιστική τάση που αποθεώνει το mix n' match, το επιτρέπει!). 

Mπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε την γοητεία του μπλε... 

Ή του πετρόλ