Lady Gaga: Το αντισυμβατικό fashion icon γεννήθηκε για να τολμά | 0 bovary.gr
Lady Gaga: Το αντισυμβατικό fashion icon γεννήθηκε για να τολμά | 0 bovary.gr
08|10|2018 11:53
SHARE
TUDOR

Lady Gaga: Το αντισυμβατικό fashion icon γεννήθηκε για να τολμά


Η Lady Gaga αποτελεί μια ξεχωριστή προσωπικότητα της εποχή μας.

Εκκεντρική και αντισυμβατική όσο καμιά άλλη pop τραγουδίστρια, μας εμπνέει όχι μόνο από την δουλειά της, αλλά και από την στάση ζωής της.

Αντισυμβατικό fashion icon

Εκτός από την μοναδική φωνή και τα ξεχωριστά τραγούδια που μας έχει χαρίσει, εντυπωσιάζει με τις πάντα πρωτότυπες αλλά και extreme εμφανίσεις της.

Έχει φορέσει φόρεμα από ωμό κρέας, έχει ντυθεί βασίλισσα Ελισάβετ, έχει εμφανιστεί με αποκαλυπτικά εσώρουχα, πανύψηλα τακούνια και πελώρια καπέλα, κερδίζοντας έτσι δικαιωματικά τον τίτλο του fashion & style icon.

Η σκληρή δουλειά ανταμείβεται

Έχει βραβευτεί για την σκληρή δουλειά της με 6 βραβεία Grammy, μία Χρυσή Σφαίρα, αμέτρητα βραβεία MTV ενώ έχει βάλει πλώρη για το πρώτο της Όσκαρ με την εκπληκτική ερμηνεία της στο «A star is born».

Εκτός από ερμηνεύτρια όμως, γράφει η ίδια τα κομμάτια της, χορεύει, ενώ πλέον είναι και ταλαντούχα ηθοποιός. Έχει φαν σε όλο τον κόσμο και ξεσηκώνει το κοινό με τις εμφανίσεις και τις περιοδείες της. Είναι μια πραγματική σταρ.

 

 

Κόντρα στο κατεστημένο

Δεν σταματά όμως εκεί. Είναι ενεργή πολιτικά καθώς είναι ακτιβίστρια και ασχολείται με φιλανθρωπίες. Ηγείται του αγώνα για την κατάργησης της φυσικής γούνας, ενώ έχει δημιουργήσει το Ίδρυμα «Born This Way» που υποστηρίζει και βοηθά τους νέους ανθρώπους ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους. 

Δεν δίστασε να τα βάλει με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ εξαπολύοντας τα πυρά της μέσω Twitter αλλά και σε πολλές συνεντεύξεις της.

Μέσω της πανίσχυρης εικόνας που ισούται με χίλιες λέξεις, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα που εμπνεύει και γίνεται πρότυπο για τους νέους ανθρώπους. Συνδυάζει την κομψότητα με την εκκεντρικότητα, το μοντέρνο και το αντισυμβατικό με το κλασσικό και εντυπωσιακό στιλ.

Βάζει το προσωπικό της στοιχείο σε ό,τι και να κάνει, καθώς είναι ανήσυχο αλλά λαμπερό πνεύμα. Η Lady Gaga είναι γεννημένη να τολμά. 

Η καμπάνια «BORN TO DARE» της TUDOR

Αυτό είδε στο πρόσωπό της η ελβετική εταιρία ρολογιών Tudor, επιλέγοντάς την για την καμπάνια «Born To Dare». Η φιλοσοφία της Tudor αντλείται από τη στάση ζωής και τα επιτεύγματα που έχουν σαν κίνητρο την τόλμη της πρέσβειρας και της πρωταγωνίστριας της καμπάνιας.

Η καμπάνια «Born To Dare» της Tudor είναι αφιερωμένη στο κλασσικό χωρίς να είναι όμως συμβατική. Διατηρεί τις πάντα διαχρονικές τάσεις του παρελθόντος αλλά παράλληλα ανοίγει νέα σύνορα για το μέλλον. H Tudor γεννήθηκε για ένα σκοπό: να επιδιώκει το ακατόρθωτο. Απευθύνεται σε όσους νιώθουν και είναι ικανοί για όλα. Σε όσους τολμούν να αντιμετωπίζουν τους φόβους τους και να ανακαλύπτουν τον εαυτό τους. Ένα ρολόι TUDOR είναι γεννημένο να τολμά.

Η Lady Gaga επιλέγει το νέο μοντέλο Black Bay της TUDOR, με διάμετρο 36mm από ατσάλι με λεία στεφάνη, μπλε καντράν και αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος.

Στην Ελλάδα, η TUDOR διατίθεται από τη ROLEX HELLAS. Bαλαωρίτου 5, Τηλ. 210 3621138

https://www.tudorwatch.com