Τέλεια ολόισια μαλλιά με το νέο επαγγελματικό ισιωτικό Bellissima My Pro Steam | 0 bovary.gr
Τέλεια ολόισια μαλλιά με το νέο επαγγελματικό ισιωτικό Bellissima My Pro Steam | 0 bovary.gr
09|10|2018 15:40
SHARE
BELLISSIMA

Τέλεια ολόισια μαλλιά με το νέο επαγγελματικό ισιωτικό Bellissima My Pro Steam


Μακρύτερα, απόλυτα ίσια μαλλιά.

Αυτή είναι η επιθυμία κάθε γυναίκας και η Bellissima Italia είναι έτοιμη να την εκπληρώσει: Το νέο Bellissima Pro Steam είναι το ειδικό επαγγελματικό ισιωτικό με ατμό για την επίτευξη τέλειου και λαμπερού ισιώματος, όπως ακριβώς έχετε στο κομμωτήριο!

To Bellissima My Pro Steam είναι το πρώτο λανσάρισμα της νέας σειράς MY PRO με τεχνολογία ατμού. Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί το Bellissima My Pro Steam εκμεταλλεύεται τις ευεργετικές ιδιότητες του ατμού για τη διατήρηση της υγρασίας των μαλλιών και για δράση κατά του όγκου και του φριζαρίσματος με ένα και μόνο πέρασμα.

Κάθε φορά που το σίδερο κλείνει, εκπέμπεται στη τούφα εκείνη ατμός που χαλαρώνει τις ίνες των μαλλιών μειώνοντας το θερμικό σοκ. Τα μαλλιά δεν διογκώνονται, δεν μπερδεύονται και δεν σγουραίνουν, για αποτέλεσμα που διαρκεί. Επιπλέον, η κεραμική επένδυση προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα και εξασφαλίζει εξαιρετική λάμψη.

Το αποτέλεσμα; Τέλειο, λαμπερό ίσιωμα που διαρκεί για πολύ περισσότερο χρόνο!

Αποτελεσματικό, ασφαλές και εύκολο στη χρήση, το Bellissima My Pro Steam έχει επίσης πολυτελή και μοντέρνο μαύρο σχεδιασμό με χρυσές και ροζ – χρυσές λεπτομέρειες, συνδυάζοντας υψηλή απόδοση, πολυτέλεια και θηλυκότητα, αναζητώντας την αυθεντική και πάντα λαμπερή ομορφιά!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΤΜΟΥ

Τεχνολογία με ατμό: ίσιωμα μεγάλης διάρκειας δοκιμασμένο στην υγρασία: η δράση του ατμού διατηρεί τη σωστή ενυδάτωση των μαλλιών εμποδίζοντάς τα να απορροφήσουν υγρασία και επομένως να διογκώνονται, να μπερδεύονται και να σγουραίνουν. Ομορφότερο ίσιωμα: η δράση του ατμού χαλαρώνει τις ίνες των μαλλιών χαρίζοντάς τους μεγαλύτερη λάμψη. Ίσιωμα για όλες τις ημέρες: η δράση του ατμού προστατεύει την τρίχα από το πέρασμα των πλακών εμποδίζοντας το θερμικό σοκ.

ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Προστατεύει από τη θερμότητα και εξασφαλίζει μια εξαιρετική ομαλότητα, χαρίζοντας λάμψη στα μαλλιά

ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Ηλεκτρονική ρύθμιση της θερμοκρασίας σε 3 επίπεδα 170°C - 200°C - 230°C

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΑΤΜΟΥ

Χρειάζεται ένα μόνο γέμισμα της αποσπώμενης δεξαμενής για περίπου 100 περάσματα που αναλογούν σε 2 ολοκληρωμένα styling

ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Έτοιμο για χρήση σε λίγα λεπτά.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά από 60 λεπτά

ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ

Οι ταλαντευόμενες πλάκες προσαρμόζονται τέλεια στην τούφα για μέγιστη αποτελεσματικότητα με ένα και μόνο πέρασμα

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΚΑΛΩΔΙΟ

1.8 μέτρων

Μικρά Μυστικά για κάθε στυλ - Για να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στεγνώστε και ξεμπερδέψτε τέλεια τα μαλλιά πριν κάθε χτένισμα.

Για τέλειο ίσιωμα και πριν περάσετε τα μαλλιά από τις πλάκες, χτενίστε τα με μια χτένα με πυκνά δόντια, από τις ρίζες προς τις άκρες.

Για κυματιστά μαλλιά, κρατήστε το σίδερο πλάγια, περιστρέψτε το κατά 180° και σύρετέ το αργά έως τις άκρες.

Για σπαστά με όγκο στρίψτε τις τούφες που έχετε ισιώσει με το σίδερο γύρω από το δάχτυλό σας μέχρι τις ρίζες και στερεώστε τις με τσιμπιδάκια. Ψεκάστε με λακ, περιμένετε μερικά λεπτά και αφαιρέστε τα τσιμπιδάκια.