Γιατί η 1η Νοεμβρίου είναι η μέρα που μπορείς να βγάλεις την πιο ωραία φωτογραφία | 0 bovary.gr
Γιατί η 1η Νοεμβρίου είναι η μέρα που μπορείς να βγάλεις την πιο ωραία φωτογραφία | 0 bovary.gr
01|11|2018 10:06
SHARE
HUAWEI MATE 20 PRO

Γιατί η 1η Νοεμβρίου είναι η μέρα που μπορείς να βγάλεις την πιο ωραία φωτογραφία


Δεν θα ήταν σχεδόν λυτρωτικό κάθε φορά που βγάζεις μια φωτογραφία με το κινητό σου να είναι η καλύτερη που τράβηξες ποτέ;

Όπως τότε που χαμογελούσες ώρες μπροστά στην κάμερα για μια σέλφι αλλά δεν την ανέβασες ποτέ..ή σε εκείνες τις διακοπές στη Σαντορίνη που στριμώχτηκες για να «πιάσεις» τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Ή στην προσπάθειά σου να απαθανατίσεις το τέλειο φεγγάρι στον σκοτεινό ουρανό και την κολλητή σου να τα δίνει όλα στον Μαραθώνιο..

Ναι, πιθανότατα να θυμάσαι όλες τις ωραίες στιγμές της ζωής σου. Δεν θα ήταν φανταστικό να τις ξανάβλεπες έτσι όπως ακριβώς ήταν; Τα ίδια, λαμπερά χρώματα, το ίδιο τέλειο φεγγάρι, την κίνηση της κολλητής χωρίς να φαίνεται κουνημένη; 
Αν κι εσύ χρησιμοποιείς το κινητό σου ως το πιο σημαντικό εργαλείο έκφρασης των καλλιτεχνικών σου ανησυχιών, aka Instagram lover, τότε ναι, ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψουμε ότι υπάρχει τρόπος να γίνεις η χαρά των follower. Και ακούει στο όνομα: Huawei Mate20 Pro. 
Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο υπέρ-κινητό που εκτός των άλλων, μπορεί να λειτουργήσει και ως μια σούπερ επαγγελματική κάμερα. 
Φήμες λένε ότι είναι το καλύτερο τηλέφωνο της αγοράς. Εμείς -που το δοκιμάσαμε- είμαστε βέβαιοι γι’ αυτό. Είναι η πρώτη συσκευή ανώτερης νοημοσύνης που θα γίνει ο προσωπικός σου σύντροφος/βοηθός/φίλος.

Κι αν ξεκινάμε από την κάμερα, είναι γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά πως είναι αυτό στο οποίο δίνεις μεγαλύτερη βάση. Σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία φωτογραφικών μηχανών, Leica, οι φωτογραφίες του Huawei Mate 20 Pro, σε βγάζουν θεά. No makeup - No filter. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι έμπνευση, μια καλή γωνία και voi la! Έτοιμη για ανέβασμα.

Δεν είναι όμως μόνο η κάμερα που κάνει αυτό το κινητό να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο. Με επεξεργαστή Kirin 980 δεν θα παραπονεθείς ποτέ ξανά ότι σου κόλλησε το κινητό, αφού θα έχεις απίστευτα γρήγορη απόκριση σε κάθε σου κίνηση. Κι αν σου τελειώσει η μπαταρία -πράγμα αδύνατο γιατί η διάρκειά της θα σε ξαφνιάσει- μάθε ότι το Huawei Mate 20 Pro, φορτίζει έως και 70% σε μόλις 30 λεπτά. 

Επίσης για εσένα (κι εμάς), που μετράς τις θερμίδες σου, η ναυαρχίδα της Huawei, διαθέτει μετρητή θερμίδων για κάθε πιάτο σου. Ναι. Αρκεί να στρέψεις την κάμερα στο φαγητό και θα γνωρίζεις πόσες θερμίδες θα καταναλώσεις. 
Το ίδιο θα συμβεί και με τα high heels, το φόρεμα, ή την τσάντα της στιλάτης άγνωστης που είδες να περνάει στο δρόμο και τα θες κολασμένα. Φωτογράφισε το προϊόν που σε ενδιαφέρει και το Huawei Mate 20 Pro, θα το αναγνωρίσει και θα σε ανακατευθύνει στο σημείο αγοράς. Πόσο φανταστικό;

Έλα από τις 17.00 έως τις 21.00 στα καταστήματα του THE MALL ATHENS ή στο MEDIA MARKT Αμαρουσίου ή κάνε την παραγγελία σου online τις ίδιες ώρες σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα ((ΓΕΡΜΑΝΟΣ, COSMOTE, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, MEDIAMARKT, ΠΛΑΙΣΙΟ, PUBLIC, VODAFONE, WIND, ELECTRONET, WELCOME STORES, YOU.GR) και κάνε δικό σου τον πιο στιλάτο συνδυασμό!

Μην ξεχαστείς γιατί η προσφορά ισχύει μόνο για την 1η Νοεμβρίου μεταξύ 17:00 και 21:00.