Pexels/ Sarah Jane
Pexels/ Sarah Jane
HOLIDAY DECOR IDEA

Η τάση στη διακόσμηση που έχει αύξηση 2869% στις αναζητήσεις στο Pinterest


Το Pinterest είναι μια ανεξάντλητη «δεξαμενή» ιδεών: για την μόδα, την διακόσμηση, την βελτίωση της καθημερινότητάς μας σε όλα τα επίπεδα.

Μέσα από φωτογραφίες, παίρνουμε ιδέες και τις εφαρμόζουμε με γνώμονα την λειτουργικότητα και την ευελιξία τους, το budget μας, τους ρυθμούς της ζωής μας.

Πολλές φορές, το Pinterest μάς δείχνει την δύναμη των νέων τάσεων. Άλλες φορές, τις δημιουργεί. Λίγο πριν την έναρξη της εορταστικής περιόδου, μέσα από διαδικτυακές «βόλτες» και με όχημα την ανάγκη μας για μικρές κι ευχάριστες αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού μας, εντοπίζουμε ιδέες με ενδιαφέρον.

Mια διακοσμητική ιδέα έχει αύξηση 2869% στις αναζητήσεις της -από τους διαδικτυακούς χρήστες- στο Pinterest, όπως διαβάζουμε στο MyDomaine.

Εφαρμόζεται στην είσοδο του σπιτιού και δίχως υπερβολή, την μεταμορφώνει.

Η απάντηση βρίσκεται στο layering χαλιών. Ο συνδυασμός δύο χαλιών γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στον διαδικτυακό κόσμο και η προσιτή -και από οικονομική άποψη- διακοσμητική πρόταση εφαρμόζεται σε design σπίτια του εξωτερικού.

Aυτή η ιδέα μπορεί να δώσει χρώμα, στιλ και cosy vibes στην είσοδο του σπιτιού, χωρίς προσπάθεια.

Λίγο πριν την έναρξη της εορταστικής περιόδου, αν δεν θέλετε να ακολουθήσετε mainstream διακοσμητικούς δρόμους στην διακόσμηση του σπιτιού, μπορείτε να προσθέσετε festive πινελιές με εναλλακτικούς τρόπους. Mix n’ match στα χαλιά; Γιατί όχι!

Δείτε μέσα από φωτογραφίες πώς μπορείτε να εφαρμόσετε την ιδέα στο σπίτι σας:

in_its_prime/ Instagram
in_its_prime/ Instagram
tomkatstudio/ Instagram
tomkatstudio/ Instagram
ashleynicolmecham/ Instagram
ashleynicolmecham/ Instagram
kwitmyer/ Instagram
kwitmyer/ Instagram
chickenscrawl/ Ιnstagram
chickenscrawl/ Ιnstagram
itzme_jenniferleigh/ Ιnstagram
itzme_jenniferleigh/ Ιnstagram

Ακολουθούν προτάσεις από την αγορά για layering χαλιών: