Unsplash
Unsplash
21|11|2018 14:54
SHARE
BLACK FRIDAY

Τι πραγματικά αξίζει να αποκτήσεις στο Black Friday


Black Friday ονομάζεται η Παρασκευή που ακολουθεί την αμερικανική γιορτή της Ημέρας των Ευχαριστιών και πραγματοποιείται στο διάστημα μεταξύ 23-29 Νοεμβρίου. 

Όπου Friday, η Παρασκευή. Όπου black, οι τιμές που πέφτουν κατακόρυφα. Ή τουλάχιστον αυτό θέλουμε να πιστεύουμε. 
Είναι πολύ εύκολο να πέσουμε στην παγίδα των αγορών. Ήδη, προϊόντα -που δεν θα σκεφτόσουν ποτέ να αγοράσεις- έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε διαφημίσεις, αφίσες και το ραδιόφωνο, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Όμως, τι πραγματικά σημαίνει προνομιακή τιμή στο Black Friday; Και πόσο αυτή συμβαδίζει με τις προσδοκίες μας για ένα προϊόν; 

Αν και υπάρχουν πολλές απόψεις οι ειδικοί συμφωνούν σε ένα πράγμα. Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσεις με low end price το  high quality ενός premium brand. Με απλά λόγια, εκμεταλλεύσου το Black Friday και αγόρασε σε σούπερ χαμηλές τιμές premium προϊόντα. 

Στη δική μας wish list πάντως, ψηλά, μπαίνουν τα παρακάτω:


Huawei Mate 20 Pro

Aν αναζητάς ένα πραγματικά hot deal, θα το βρεις στο νέο υπέρ-κινητό Huawei Mate 20 Pro. Ναι, αυτό το smartphone ανώτερης νοημοσύνης κάνει σχεδόν τα πάντα και είναι το πιο design τηλέφωνο που κυκλοφορεί στην αγορά. Υψηλή τεχνολογία, καινοτόμα χαρακτηριστικά και τεράστια διάρκεια μπαταρίας. 

Μοναδικά χρώματα, καθαρές σχεδιαστικές γραμμές, premium υλικά και υπέροχη αίσθηση στο χέρι συμπληρώνουν την εικόνα, δίνοντας στους λάτρεις του στυλ κάτι πραγματικά ξεχωριστό. 

Επειδή το στυλ πρέπει να αναδεικνύεται, οι συσκευές της Huawei διαθέτουν μεγάλες οθόνες Full View, τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές σε smartphone (και με αποδείξεις) αναγνωρισμένες και βραβευμένες διεθνώς και φωτογράφιση με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης για φωτογραφίες όπως ακριβώς τις θέλετε, σαν να είστε επαγγελματίας. 

Το Black Friday είναι η ευκαιρία για μια τέτοια ολοκληρωμένη συσκευή από την καταξιωμένη Huawei και καλό θα ήταν να μην τη χάσετε. Εξάλλου Black Friday σημαίνει αυτό ακριβώς, την αναζήτηση του πιο “Hot Deal” και η Huawei αυτό σας το εξασφαλίζει.

 

Turbotronic Tt-015 Κουζινομηχανή Μίξερ Ζαχαροπλαστικής

Κουζινομηχανή μίξερ ζαχαροπλαστικής max 1500W με κάδο 6,5 λίτρα, μπολ από Ανοξείδωτο ατσάλι και 3 εξαρτήματα Υψηλής Ποιότητας, 49x43x32cm, Turbotronic TT-015​ Παρουσιάζοντας τη νέα σειρά Premium μίξερ από το TurboTronic. zMix TT-015 αυτή η κορυφαία συσκευή θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας.

Το TT-015 σάς προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική ανάμειξη των υλικών σας, ώστε να διευκολύνει τη διαδικασία της μαγειρικής.

Εγγύηση καλής λειτουργίας 24 μηνών.

 

Καναπές Domino από τα Eντός

Ο καναπές DOMINO είναι ένας πολυμορφικός καναπές που αποτελείται από επιμέρους στοιχεία, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν διαμορφώνοντας τη σύνθεση που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Με δυνατότητα διαμόρφωσης της γωνίας είτε αριστερά είτε δεξιά και με δυνατότητα επιλογής του υφάσματος μέσα από 3 εναλλακτικούς τύπους σε 54 διαφορετικές αποχρώσεις.