Cyber Monday: Άλλαξε την εμφάνισή σου με ένα «κλικ» | 0 bovary.gr
Cyber Monday: Άλλαξε την εμφάνισή σου με ένα «κλικ» | 0 bovary.gr
26|11|2018 13:50
SHARE
PUBLIC

Cyber Monday: Άλλαξε την εμφάνισή σου με ένα «κλικ»


Φέτος το Black Friday έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις μια για πάντα την εμφάνισή σου, έξυπνα, με στυλ και πάνω απ’ όλα χωρίς να χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Φτάνει βεβαίως να εκμεταλλευτείς τις προσφορές που δε λείπουν από το Public –κάθε άλλο!

Μόδα για όλους λοιπόν και τα όσα σε περιμένουν σε ρούχα και παπούτσια θα καλύψουν πλήρως τις απαιτήσεις και τα «θέλω» σου. Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, όποιος κι αν είναι ο τύπος σου, θα βρεις αυτό που ψάχνεις για να πετύχεις την τέλεια καθημερινή, αθλητική ή smart casual εμφάνιση.

Σκέφτεσαι όσον αφορά στα παπούτσια, για παράδειγμα, κάτι πιο κλασσικό από τα Adidas Gazelle που θα αναβαθμίσουν τις streetwear εμφανίσεις σου ή από τα Asics GT-2000 που θα σε συνοδεύσουν με στυλ στο γυμναστήριο;

Στα ρούχα αλλά και στα αξεσουάρ όπως τα γυαλιά ηλίου οι επιλογές σου είναι εξίσου πολλές και δεν υπάρχει περίπτωση να μην εντοπίσεις κάτι που να αντανακλά το στυλ σου. Από βερμούδες και ανδρικά μπλουζάκια μέχρι γυναικείες αθλητικές φόρμες, ό,τι κι αν επιλέξεις θα το πάρεις με έκπτωση που φτάνει και το 70%. Μήπως σκέφτεσαι να πάρεις και τα δώρα των Χριστουγέννων από τώρα;

Αν πάλι είσαι διατεθειμένος να κάνεις το… extra mile και να ξεχωρίσεις, γιατί να μην αποκτήσεις το ρολόι που πάντα ονειρευόσουν; Από τα κλασσικά σχέδια, μέχρι τους οικονομικά προσιτούς χρονογράφους, τα ρολόγια περιμένουν να ταιριάξουν όχι μόνο στο στυλ αλλά και το πορτοφόλι σου. Για παράδειγμα ένα ρολόι Oxette από ανοξείδωτο ατσάλι με μπλε δερμάτινο λουράκι είναι μια καλή επιλογή δώρου για τη σύζυγο, τη φίλη, την αδερφή ή και τον εαυτό σου!

Και μην ξεχνάς να ψάξεις και για τις υπόλοιπες προσφορές. Γυαλιά ηλίου, αξεσουάρ και κοσμήματα σε περιμένουν με εκπτώσεις έως και -80%.

Οι προσφορές του Cyber Monday είναι εδώ και θα σε περιμένουν μόνο για σήμερα! Εσύ φρόντισε απλά να ολοκληρώσεις τις αγορές σου όσο υπάρχουν αποθέματα!