Baby alive μωρούλι αρρωστούλι -Ένα φανταστικό δώρο για τις γιορτές | 0 bovary.gr
Baby alive μωρούλι αρρωστούλι -Ένα φανταστικό δώρο για τις γιορτές | 0 bovary.gr
03|12|2018 12:23
SHARE
BABY ALIVE

Baby alive μωρούλι αρρωστούλι -Ένα φανταστικό δώρο για τις γιορτές


Μία από τις κορυφαίες και πιο Premium Μάρκες στα παιχνίδια ανατροφής (nurturing dolls) παγκοσμίως, η Baby Alive από την Hasbro, αποκτά ένα νέο μέλος, τη νέα Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι!

Η νέα Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι χρειάζεται τη φροντίδα των παιδιών και τη ζεστή αγκαλιά τους για να γίνει καλά και να αρχίσει να χαμογελάει.

Η μηχανική κούκλα Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι, είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες, εξερευνώντας παράλληλα το ρόλο τους μέσα στην οικογένειά τους και ανακαλύπτοντας τον κόσμο της φαντασίας τους.

Παιδιά ηλικίας έως 5 ετών, αποκτούν την αίσθηση του ελέγχου αλλά και εξασκούνται στους κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς.

Το παιδί μπορεί και μαθαίνει πολύ πιο εύκολα μέσα από το παιχνίδι, όπου το βίωμα γίνεται ενεργητική εμπειρία, καθώς πειραματίζεται με διάφορες δουλειές αλλά και ταυτότητες.

Με τις μηχανικές κούκλες Baby Alive, τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν πιθανά σενάρια, όπως να μιμηθούν τις αντιδράσεις των γονιών τους με το μικρό αδερφάκι τους, στο παιχνίδι με τις κούκλες τους.

Με τη νέα Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι, ένα ακόμη διασκεδαστικό παιχνίδι ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια των παιδιών, καθώς οι μικροί εξερευνητές μπορούν να «γιατρέψουν» την κούκλα τους, με όλα τα ιατρικά αξεσουάρ, όπως φροντίζει ένας γονιός το παιδί του… ελέγχοντας την θερμοκρασία της, γεμίζοντας το μπουκαλάκι της με νερό για να πιει, σκουπίζοντας τα δάκρυά της όταν κλαίει και φροντίζοντάς την όταν η μυτούλα της φωτίζεται για να δείξει ότι χρειάζεται το μαντηλάκι της.

Στο πίσω μέρος της πλάτης της, η Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι, διαθέτει διακόπτη με τον οποίο μπορείτε να επιλέξετε αν θα πει «Μανούλα» ή «Μπαμπάκα» όπως επίσης μπορείτε να την ακούσετε να «λέει» περισσότερα από 35 ηχητικά εφέ και φράσεις στα Ελληνικά. Η συσκευασία περιλαμβάνει κούκλα που μιλάει Ελληνικά, ενδυμασία, στηθοσκόπιο, θερμόμετρο, μαντηλάκι, επίδεσμο, μπουκαλάκι, βούρτσα και οδηγίες. Περιλαμβάνονται δοκιμαστικές μπαταρίες 3 x AA.

Οι μηχανικές κούκλες Baby Alive είναι γνωστές για την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία τους και αποτελούν την πρώτη επιλογή των γονέων σε όλο τον κόσμο εδώ και χρόνια. Στη μεγάλη γκάμα Baby Alive, υπάρχουν κούκλες και αξεσουάρ για διάφορα στάδια ηλικιών, από 18 μηνών έως και πέντε ετών. Οι Baby Alive θέλουν φροντίδα σαν ένα πραγματικό μωρό! Τα παιδιά μπορούν να τις ταΐσουν με ειδική κρεμούλα, να τις κάνουν μπανάκι, να τους αλλάξουν την λερωμένη πάνα και να τις γιατρέψουν από ένα κρυολόγημα, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή μαζί τους σαν αληθινές μαμάδες/μπαμπάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://babyalive.hasbro.com/el-gr