Δώρα Χριστουγέννων, Φωτογραφία: Shutterstock/By Click and Photo
Δώρα Χριστουγέννων, Φωτογραφία: Shutterstock/By Click and Photo
17|12|2018 17:06
SHARE
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ

10 υπέροχα δώρα για τον σύντροφό σου -Μπορείς να τα πάρεις με ένα κλικ


Τα Χριστούγεννα είναι επιτέλους προ των πυλών και πλησιάζει η μέρα που θα ανταλλάξουμε δώρα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Ποια είναι η πρώτη λέξη που σας έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε τα Χριστούγεννα; Στολισμοί; Μελομακάρονα; Κάλαντα; Χριστουγεννιάτικο δέντρο; Φωτάκια; Πάρτι; Μα φυσικά και τα δώρα! 

Η μαγεία των γιορτών βρίσκεται στις στιγμές που περνάμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και ιδίως με τον σύντροφό μας. 

Τα δώρα εκφράζουν εκτίμηση, συμπάθεια και αγάπη και τις γιορτινές ημέρες γίνονται κομμάτι των αναμνήσεων που φτιάχνουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Οταν όμως η προσοχή μας εστιάζεται στον σύντροφό μας, θέλουμε ένα δώρο ιδανικό για εκείνον. 

Λένε ότι κάθε φορά που ένα δώρο χαρίζεται, ένα χαμόγελο εμφανίζεται. Και τι ωραιότερο από το να βλέπεις το χαμόγελο του αγαπημένου σου όταν του δίνεις το δώρο του;

Θέλουμε ένα επιλέξουμε ένα δώρο που θα ταιριάζει στην προσωπικότητά του, θα του αρέσει και θα τον ενθουσιάσει! 

Είναι γεγονός ότι όταν αγοράζεις ένα δώρο για έναν άντρα τα πράγματα δυσκολεύουν. 

Για να μην ψάχνεις άσκοπα και αγχώνεσαι με την επιλογή του δώρου, εμείς κάναμε μια λίστα με δώρα διαφόρων κατηγοριών από τα Public, ώστε να εντοπίσεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε εκείνον.

1. Activity Tracker Xiaomi Mi Band 3 Μαύρο (αξία 49,98€)

Ο τρόπος να κάνει την άθληση και την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων του… παιχνιδάκι, ονομάζεται Xiaomi Mi Band 3.

Μεγάλη οθόνη αφής και αδιάβροχη πιστοποίηση για βάθος 50 μέτρων!

Με OLED οθόνη για να βλέπει τα πάντα εύκολα και καθαρά ακόμη και κάτω από τον ήλιο, καταγράφει τα βήματά του, τις θερμίδες, την ποιότητα του ύπνου του και τους παλμούς της καρδιάς του με ακρίβεια, και έπειτα τον παροτρύνει να... βγεις στους δρόμους εάν η ακινησία του διαρκέσει πολύ! Συγχρονισμένο με την εφαρμογή Mi Fit, θα του δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεται σε πραγματικό χρόνο και κρατάει αρχείο των επιδόσεών του.

Με άμεσο ξεκλείδωμα, ειδοποιήσεις για κλήσεις και SMS, αλλά και αδιάβροχη προστασία έως 5ΑΤΜ, είναι σχεδιασμένο για να βρίσκεται συνεχώς στον καρπό του και να τον ωθήσει να γίνει αποδοτικότερος!

Θα το βρείτε εδώ

2. Φωτογραφική μηχανή NIKON COOLPIX A100 BLACK (αξία 99,00€)

Κομψή, λεπτή και εύχρηστη, η COOLPIX A100 με 20,1 megapixel, οπτικό zoom 5x και HD video, χωράει εύκολα σε κάθε τσέπη ή τσάντα.

Η Nikon Coolpix A100 θα χωρέσει σε κάθε τσέπη και τσάντα! Διαθέτει εύχρηστο περιβάλλον, λεπτή και κομψή εμφάνιση.

Μπορεί να αποτυπώσει πανέφορφες κοντινές φωτογραφίες των αγαπημένων του με αισθητήρα CCD 20.1Megapixel και φακό Nikkor5x οπτικό ζοομ. Του παρέχει εύκολο τρόπο λήψης φωτογραφίας με αυτόματο έλεγχο επιλογέα σκηνής, όπως το ονομάζει, για να μπορεί ακόμη και ένα παιδί να τραβήξει εύκολα όσες φωτογραφίες θέλει.

Θα την βρείτε εδώ

3. Huawei MediaPad T3 7 Tablet 7 16GB Γκρι (αξία 88.99€)

Η Huawei κάνει την νέα πρότασή της στην κατηγορία των 7" με το Huawei MediaPad T3 7, ένα tablet με δυνατό επεξεργαστή, IPS οθόνη και άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά που θα καλύψει τις ανάγκες του casual χρήστη, που θέλει να «τσεκάρει» τα νέα και να οργανώσει την καθημερινότητά του, όσο και του λάτρη των multimedia και του σερφαρίσματος στο διαδίκτυο.

Το Huawei MediaPad T3 7 έρχεται με quad-core Cortex A7επεξεργαστή στα 1.30 GHz, 1 GB μνήμης RAM και 16GBαποθηκευτικού χώρου. Υποστηρίζει Wi-Fi και Bluetooth για να ικανοποιεί τις ασύρματες ανάγκες του, όπως και δύο κάμερες των 2 Megapixel έκαστη για να εξυπηρετούν εφαρμογές και κλήσεις τόσο όσο και καθημερινές φωτογραφίες και βίντεο.

Θα το βρείτε εδώ

4. A2S Βαλίτσα Καμπίνας London UK (55x35x22cm) (αξία 41,99€)

Χαρακτηριστικά:

•    Διαθέτει το κατάλληλο για μέγεθος για αποσκευή καμπίνας σύμφωνα με τις προδιαγραφές των αεροπορικών εταιριών Ryanair, EasyJet, Aegean Airlines, κ.ά.
•    Βάρος: 2.74kg.
•    Διαστάσεις:  55*35*22cm.
•    Χωρητικότητα: 43l.
•    Υλικό: πολυπροπυλένιο ABS.
•    Με ενισχυμένο εξωτερικό σκληρό σκελετό, ελαφριά, συμπαγής  και ανθεκτική.
•    Τροχήλατη, με 4 διπλές ανθεκτικές ρόδες  από καουτσούκ για αθόρυβη μεταφορά χωρίς κραδασμούς και περιστροφική κίνηση 360°.
•    Με λαβή αλουμινίου 2 θέσεων, πτυσσόμενη και εργονομική.
•    Με ενσωματωμένη κλειδαριά ασφαλείας TSA τριών ψηφίων για πλήρη προστασία των προσωπικών του αντικειμένων τόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδίου όσο και της διαμονής του.
•    Με μεμβράνη ασφαλείας για προστασία από γρατσουνιές.
•    Με 2 χερούλια για να την κρατάτε είτε κάθετα είτε οριζόντια. 
•    Εσωτερικοί ιμάντες  σε σχήμα Υ για να κρατούν τα ρούχα στη θέση τους χωρίς να μετακινούνται.
•    Ξεχωριστή εσωτερική θήκη με φερμουάρ για παπούτσια, άπλυτα ρούχα, έγγραφα, κ.ά.
•    Φερμουάρ διπλής κατεύθυνσης για κυκλικό και εύκολο άνοιγμα.
•    Σε μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων σχεδίων για να ξεχωρίζει και να τη εντοπίζει εύκολα. 

Θα την βρείτε εδώ

5. Φορητός φωτογραφικός εκτυπωτής HP Sprocket Z3Z91A Λευκός (αξία 79,00€)

Για να φωτογραφίσει τις αγαπημένες του στιγμές και να τις εκτυπώσει την ίδια στιγμή, με τον ασύρματο φορητό εκτυπωτή HP Sprocket!

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα gadget για τους λάτρεις των φωτογραφιών ήρθε από την HP, αφού πλέον του δίνει την δυνατότητα να εκτυπώνει τις αγαπημένες του φωτογραφίες ασύρματα και στιγμιαία, δίχως τη χρήση μελανιών! Η εξαιρετικά μικρή συσκευήσυνδέεται με το smartphone σου μέσω Bluetooth (συμβατότητα με smartphones με Android 4.4+ ή iOS 8+) και είναι έτοιμη να τον συνοδεύσει σε κάθε του εξόρμηση.

Θα το βρείτε εδώ

6. Huawei Y7 Prime 2018 32GB Μπλε Dual Sim 4G Smartphone (αξία 199€)

To Huawei Y7 Prime 2018 είναι ένα smartphone που το χαρακτηρίζει η ευελιξία και οι εντυπωσιακές τεχνολογίεςτου, και αποτελεί ιδανική για εκείνους που επιθυμούν να έχουν στα χέρια τους μια συσκευή ικανή να καλύψει κάθε τους ανάγκη.

Με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 430, πλαισιωμένο από 3 GB RAM, το νέο smartphone της Huawei είναι σε θέση να καλύψει πληθώρα αναγκών, επιτυγχάνοντας υψηλές επιδόσεις στo multitasking και εκτελώντας κάθε του επιθυμία σε χρόνο μηδέν! Διαθέτει 32 GB εσωτερικής μνήμης που επεκτείνονται με μία κάρτα microSD, για να μην χάνει στιγμή, τις οποίες αποτυπώνει με την κύρια Dual Camera 13 & 2 Megapixel και την εμπρόσθια κάμερα των 5 Megapixel αποτελούν ένα από τα καλύτερα «ζευγάρια» που θα βρει στην αγορά, με δυνατότητα για Full HD video και αναγνώριση προσώπου! Πρόσθεσε και την 5.99" FullView HD οθόνη έχεις μία συσκευή, ικανή να αντεπεξέλθει σε όλες τις δοκιμασίες της καθημερινότητας!

Θα το βρείτε εδώ

7. Ασύρματο Micro HiFi LG CM1560 10W Μαύρο (αξία 89€)

Δεν χρειάζεται πολύ χώρο για να απολαμβάνει τα αγαπημένα του τραγούδια. Μπορεί να το μετακινεί μέσα στο σπίτι με την συνεχή ροή ήχου μέσω Bluetooth, από το σαλόνι μέχρι την κουζίνα, χαρίζοντας μία πινελιά στιλ. Μπορεί να ακούσει τις αγαπημένες του λίστες αναπαραγωγής και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Θα το βρείτε εδώ

8. Τσάντα Laptops 15 Backpack S15005-13 8848 Bana – Γκρι (αξία 30€)

Μπορεί να ταξιδεύει κρατώντας προστατευμένα και οργανωμένα τα πράγματά του με την τσάντα πλάτης 8848 (το υψόμετρο του Everest).

Πρόκεται για μία τσάντα unisex, ανθεκτική στο νερό, που διαθέτει αρκετό χώρο ώστε να τοποθετήσει Laptops έως 15″ καθώς και εσωτερικές θήκες, που θα τον βοηθήσουν να οργανώσει τα αξεσουάρ του. Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά και μπορεί να την έχει μαζί του καθημερινά σε ό,τι κάνει!

Θα την βρείτε εδώ

9. HEADPHONES JBL TUNE 500BT WRL WHITE (αξία 49,98€)

Τα ακουστικά JBL TUNE 500BΤ μεταδίδουν ισχυρό ήχο μέχρι και 16 ώρες καθαρής απόλαυσης. Εύκολα στη χρήση, αποτελούν μία αξιόπιστη λύση για να ακούει μουσική όπου και όποτε το θελήσει.

Θα τα βρείτε εδω

10. Red Dead Redemption 2 – PS4 Game (αξία 69,90€)

Θα επιστρέψει στην Άγρια Δύση με το νέο έπος της Rockstar! Μάχες που σφύζουν από αδρεναλίνη με γραφικά που εντυπωσιάζουν!

Επιστροφή στην Άγρια Δύση, στην Αμερική των παρανόμων και της διαφθοράς. Το Red Dead Redemption 2 είναι η συνέχεια του πολυβραβευμένου τίτλου western που σημάδεψε την προηγούμενη γενιά κονσολών, από τους δημιουργούς του Grand Theft Auto! Στην εποχή που η βιομηχανική άνθιση τάραξε τα θεμέλια του δυτικού κόσμου, οι ληστές και οι παράνομοι κυριαρχούσαν στις ατέλειωτες εκτάσεις μιας Αμερικής που ακόμα αναπτυσσόταν.

Θα ζήσει μια αυθεντική western περιπέτεια, σε έναν «ζωντανό», ανοιχτό κόσμο γεμάτο χαρακτήρες που θα τον βοηθήσουν ή θα σταθούν ενάντιά του, μπόλικα mini games όπως πόκερ, άγριες καταδιώξεις με άμαξες και άλογα και φυσικά, εντυπωσιακή ανταλλαγή πυρών με πιστόλια και τουφέκια εποχής. Ο ίδιος κόσμος αποτελεί την βάση για το ανεπανάληπτο online mode που διαθέτει ο τίτλος, το οποίο σχεδιάστηκε βάσει του άκρως επιτυχημένου και εθιστικού μοντέλου τού Grand Theft Auto Online! Θα προετοιμαστεί για την πιο ατίθαση, γεμάτη μπαρούτι περιπέτεια που ανυπόμονα περίμεναν εκατομμύρια gamers!

Θα το βρείτε εδώ