IKEA
IKEA
22|01|2019 13:40
SHARE
DECOR PIECES

6 έπιπλα με διαχρονική αξία -Αναβαθμίζουν τον χώρο χαρίζοντας σοφιστικέ στιλ


Οσο ο χρόνος περνά, τα θέλω μας αλλάζουν. Το μόνο που μένει σταθερό είναι η ανάγκη μας για να νιώθουμε όμορφα στην καθημερινότητά μας.

Το σπίτι μας, είναι η «καρδιά» της. Εκεί δημιουργούμε στιγμές που μένουν ανεξίτηλες στο χρόνο και μας ακολουθούν μια ζωή.

Τα έπιπλα που επιλέγουμε δεν «ντύνουν» μόνο τον χώρο, αλλά και τις εικόνες των αναμνήσεών μας.

Αξίζει να επενδύσουμε σε αυτά.

Υπάρχουν έπιπλα που όσα χρόνια κι αν περάσουν, παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις για την άνεση που προσφέρουν, τον σοφιστικέ χαρακτήρα τους, τον τρόπο που αξιοποιούν τον χώρο που τους διατίθενται σε κάθε δωμάτιο.

6 από αυτά ακολουθούν παρακάτω και ίσως ήδη να έχουν θέση στο σπίτι σας.

1) Mαρμάρινο coffee table: Κλασικό, ουδέτερο, διαχρονικό. Αυτό το έπιπλο χαρίζει σοφιστικέ διάσταση στο καθιστικό και αν διακοσμηθεί με έμπνευση (με βιβλία, λουλούδια, ένα όμορφο σερβίτσιο) θα γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα σας σημεία στο σπίτι. 

 

 

 

2) Στρογγυλή τραπεζαρία: Ιδανική για μικρό χώρο. Ενα έπιπλο που ενώνει τα αγαπημένα πρόσωπα και κάνει την ώρα του φαγητού στο σπίτι ακόμα πιο απολαυστική. Δίνει πολλές δυνατότητες διακόσμησης. 

 

 

 

3) H διαχρονική αξία της βιβλιοθήκης: Ένας αποθηκευτικός χώρος με στιλ. Ενα πολυχρηστικό και λειτουργικό έπιπλο που δεν προορίζεται μόνο για τα βιβλία σας. 

4) Ένα (δερμάτινο) πουφ: Ενα, επίσης, πολυχρηστικό έπιπλο. Ξεκουράζει τα άκρα σας, μπορεί να έχει την ιδιότητα ενός μικρού τραπεζιού ή ενός επιπλέον καθίσματος στο καθιστικό ή το υπνοδωμάτιο. 

 

 

5) Μπουφέ: Ένας χρήσιμος αποθηκευτικός χώρος στην τραπεζαρία. Αξίζει να επενδύσετε σε αυτόν. 

6) Καρέκλα Windsor: Η καρέκλα που αγαπούν οι interior designers: το στιλ της είναι ευέλικτο. Μπορεί να γίνει ένα μοντέρνο έπιπλο αν συνδυαστεί με το κατάλληλο τραπέζι.