Mama’s Laundry από το Neomat
Mama’s Laundry από το Neomat
04|02|2019 13:25
SHARE
NEOMAT

Mama’s Laundry από το Neomat: Τα ρούχα σου φρεσκοπλυμένα από την μανούλα στην πόρτα σου


To Neomat, η έξυπνη επιλογή στο πλύσιμο των ρούχων, καινοτομεί λύνοντας τα χέρια κάθε φοιτητή κι εργένη, με την νέα πρωτοποριακή ενέργεια “Mama’s Laundry”.

Αν είσαι φοιτητής, εργένης ή, ακόμα καλύτερα, η μανούλα που ανησυχεί αν το βλαστάρι της έχει καθαρή ζακέτα να βάλει σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη, μπες στο www.mamas-laundry.gr και δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Ίσως φταίει ο καιρός. ΊΣΩΣ φταίει η εξεταστική ή απλά που είσαι εργένης - δεν έχει σημασία· τα άπλυτα μαζεύτηκαν «βουνό» κι εσύ δεν έχεις καθόλου χρόνο για μπουγάδα.

Κάνε την έξυπνη επιλογή και στείλε τη μπουγάδα στην μανούλα με τη βοήθεια του Neomat και την νέα καμπάνια Mama’s Laundry!

Αυτόν τον Φεβρουάριο, οι μπουγάδες ταξιδεύουν με το ποδήλατο του Neomat σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη για να συναντήσουν τις μανούλες 40 τυχερών φοιτητών κι εργένηδων.

Με αυτό τον οικολογικό τρόπο, το cargo bike του Neomat, θα φέρει κοντά μαμάδες με τα «ξενιτεμένα» παιδιά τους! Ο διαγωνισμός που θα ξεκινήσει την 04/02/2019, θα διαρκέσει ένα μήνα, γι’ αυτό μην αργείς!