Τα μαρτάκια της Dudette, είναι ένας καλός λόγος να έρθει πιο γρήγορα η άνοιξη | 0 bovary.gr
Τα μαρτάκια της Dudette, είναι ένας καλός λόγος να έρθει πιο γρήγορα η άνοιξη | 0 bovary.gr
25|02|2019 14:55
SHARE
DUDETTE

Τα μαρτάκια της Dudette, είναι ένας καλός λόγος να έρθει πιο γρήγορα η άνοιξη


Έθιμο ή trend; Σε ό,τι κι αν οφείλεται η εμμονή σου με το ερυθρόλευκο βραχιολάκι, το γεγονός είναι ότι την 1η του Μάρτη θα στολίσει τον καρπό σου και θα περάσετε μαζί έναν ολόκληρο μήνα. 

Με τα καλά και τα καλύτερά του. Θα το πιάνεις στις στιγμές αμηχανίας (ελπίζουμε να μην έχεις πολλές), θα μπαίνετε μαζί στο ντους, θα αχνοφαίνεται όταν κρατιέσαι από τις χειρολαβές του λεωφορείου. Το μαρτάκι σου θα βγει στο τέλος του Μάρτη -και άν. Θα το κόψεις με ψαλίδι και θα το αφήσεις πάνω σε ένα δέντρο για να το πάρουν τα χελιδόνια και να χτίσουν τη φωλιά τους. 

Τα μαρτάκια της Dudette έγιναν για όλους τους παραπάνω και για ακόμη τόσους λόγους. Για να σου υπενθυμίσουν τον ερχομό της άνοιξης και να σε προστατεύσουν από τις πρώτες ζεστές ακτίνες του ήλιου. Έχουν, εκτός από τη βασική κόκκινη και λευκή ειδική κλωστή, ματάκια για να μην σε πιάνει το κακό μάτι και φουντίτσες, γιατί στην τελική η φούντα δίνει χαρακτήρα στο τελείωμα. 

Αλλά πέρα και πάνω από όλα αυτά, τα μαρτάκια της Dudette, δημιουργήθηκαν με αγάπη και σούπερ θετική ενέργεια που θες να κουβαλάς μαζί σου!

Για παραγγελίες εδώ

*Must, το σχέδιο με τον χαρταετό που θα παραγγείλουμε έξτρα και θα το φορέσουμε μέχρι τον Σεπτέμβρη.