Η Tudor συγχαίρει τη Lady Gaga για το Οσκαρ καλύτερου τραγουδιού
Η Tudor συγχαίρει τη Lady Gaga για το Οσκαρ καλύτερου τραγουδιού
05|03|2019 15:40
SHARE
TUDOR

Η Tudor συγχαίρει την πρέσβειρά της, Lady Gaga για το Οσκαρ καλύτερου τραγουδιού


H Tudor συγχαίρει την πρέσβειρά της, Lady Gaga που με το τραγούδι «Shallow» κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για την ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται» (A star is born).

Το τραγούδι «Shallow» γράφτηκε από την Gaga, τον Andrew Wyatt, τον Anthony Rossomando και τον Mark Ronson που ανέβηκαν μαζί της στη σκηνή για την απονομή.

Είναι το soundtrack της ταινίας «A Star is Born» και κυκλοφόρησε στις 27 Σεπτεμβρίου 2018. Η μπαλάντα ερμηνεύτηκε στην ταινία από την Gaga και τον συμπρωταγωνιστή της και σκηνοθέτη της ταινίας, Bradley Cooper.

Κατά την 91η τελετή απονομής των Όσκαρ, η Lady Gaga στον ευχαριστήριο λόγο της ενθάρρυνε τους νέους να μην τα βάζουν κάτω και να ακολουθούν τα όνειρά τους:

«Έχω δουλέψει πολύ σκληρά σε όλη μου τη ζωή. Δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά το όνειρο, το να μην τα παρατάς, το να σηκώνεσαι όρθιος, όσες φορές κι αν σε απορρίψουν. Μην το βάζετε κάτω αν έχετε ένα όνειρο, αν έχετε πάθος δουλέψτε σκληρά».

Η Tudor συγχαίρει την πρέσβειρά της, Lady Gaga
Η Tudor συγχαίρει την πρέσβειρά της, Lady Gaga

Η Lady Gaga γεννήθηκε για να τολμά. Ανακαλύψτε την Born To Dare πλευρά της: https://www.tudorwatch.com/born-to-dare/article/lady-gaga

Το μυστικό της επιτυχίας της είναι το σπάνιο ταλέντο, η σκληρή δουλειά και η προσήλωση στους στόχους της. Χάρη σ’ αυτές τις αρετές της η αντισυμβατική τραγουδοποιός, ηθοποιός, ακτιβίστρια και φιλάνθρωπος, είναι από το 2017, πρέσβειρα της TUDOR, της ελβετικής ωρολογοποιίας που έχει ως σύνθημα το Born to Dare.

 

Η ίδια επιλέγει να φοράει το σπορ TUDOR Black Bay 36, διάσημο για τον vintage σχεδιασμό του εμπνευσμένο από τα πρώτα καταδυτικά μοντέλα που κατασκεύαζε η TUDOR το 1950, την «χρυσή εποχή» των καταδύσεων.

Αποκλειστική διάθεση: Rolex Hellas (τηλ.: 210-3621138)