Shutterstock
Shutterstock
09|04|2019 19:15
SHARE
THEY BELONG TOGETHER

Πώς αγόρασα την τσάντα και τα παπούτσια των ονείρων μου κερδίζοντας διπλάσιους πόντους


Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο δεν θα μετανιώσεις ποτέ, είναι γιατί αγόρασες εκείνη την εκπληκτική Book Tote που είχες βάλει στο μάτι. Ή εκείνο το ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα το οποίο χάζευες για ώρες στον υπολογιστή σου λίγο πριν κάνεις κλικ στο tab «Παραγγελία». 

Λένε ότι δεν μπορείς να ερωτευτείς δύο πράγματα ταυτόχρονα. Μύθος. Καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στην σαγήνη της κομψότητας. Μιας κομψότητας που ξεκινάει από την τσάντα και καταλήγει στα παπούτσια που φοράει. Ό,τι κι αν χωράει η τσάντα σου, το κινητό, το πορτοφόλι, τα βιβλία, τα κλειδιά σου ή απλά και μόνο ένα κραγιόν και την κάρτα σου, είναι αδύνατο να φανταστείς τον εαυτό σου χωρίς αυτή.

Είναι το πρώτο πράγμα που αφήνεις όταν μπαίνεις στο σπίτι, και το πρώτο πάλι που παίρνεις όταν φεύγεις. Αυτή η τσάντα θα πρέπει να έχει μια προσωπικότητα τόσο δυνατή όσο και η δική σου. Και αυτή την μοναδική τσάντα θα πρέπει να συνοδεύει πάντα ένα ζευγάρι πέδιλα, σύμβολο της θηλυκότητας σου. Γιατί όπως και να το κάνεις, They belong together. Και όχι απαραίτητα μαύρα. Η τάση της εποχής θέλει χρώματα παστέλ. Ροζ bubblegum, απαλό κίτρινο, σομόν και light γκρι.

Αυτά τα δύο statement κομμάτια της μόδας μόλις πέρασαν στην κατοχή μου και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να μοιραστώ με όλες εσάς, την εμπειρία του shopping. 

Είναι μια μέρα σαν τις άλλες και έχω βγει από το γραφείο για κάποιες εξωτερικές δουλειές. Κάνοντας μια μικρή παράκαμψη βρίσκομαι στο πιο ζωηρό σημείο της Αθήνας. Χρώματα, άνθρωποι που πάνε ή φεύγουν από τις δουλειές τους και βιτρίνες γεμάτες με τα χρώματα της άνοιξης. Κάπου εκεί, ανάμεσα στις αχτίδες του ήλιου που αντανακλούν στη βιτρίνα και καταλήγουν στα μάτια μου, την βλέπω. Ναι, είναι η πιο ωραία τσάντα στον κόσμο. Φωνάζει το όνομά μου, με καλεί να πλησιάσω να την αγγίξω να την κάνω δική μου. Καταλήγω στο εσωτερικό του καταστήματος, το σημείο όπου το κυνήγι της ευτυχίας θα ολοκληρωθεί. Η τσάντα φτάνει στα χέρια μου και μετά από συνεχόμενα κύματα ευφορίας -αφού αγγίζω το απαλό ύφασμα με τις εκπληκτικές ραφές και τα εντυπωσιακά μοτίβα- την δίνω στην υπάλληλο λέγοντας «Είναι δώρο. Για μένα». Κι επειδή η ευτυχία πληρώνεται, βγάζω από την παλιά μου τσάντα τον πιο πιστό μου φίλο στις αγορές. Την κάρτα Diners Club με την οποία έχουμε ζήσει μαζί, τις πιο εκστατικές αλλά και όλες τις καθημερινές στιγμές (Super Market, κομμωτήριο, βενζίνη, γεύματα, βιβλία, γυμναστήριο -σε όλα συλλέγω και εξαργυρώνω τους Bonus πόντους μου). Καθώς πληρώνω η όμορφη κοπέλα στο ταμείο με πληροφορεί ότι με την κάρτα Diners Club κερδίζω διπλάσιους Bonus πόντους. 

Της χαμογελώ ευγενικά, αλλά το γνωρίζω ήδη καθώς η Alpha Bank φρόντισε να με ενημερώσει ότι από τον Δεκέμβριο του 2018, η κάρτα μου εντάχθηκε στο πρόγραμμα Bonus. Το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης. Η κάρτα Diners Club, ήδη από την πρώτη μου συναλλαγή, μού χάρισε 6000 Bonus πόντους και παρέχει προστασία στις αγορές μου.

Eκτός, λοιπόν, από τα δεκάδες προνόμια που απολαμβάνω, κερδίζω διπλάσια αναλογία συλλογής Bonus πόντων.

Παίρνω ξανά στα χέρια μου την κάρτα. Αν η κάρτα Diners Club μου δίνει την δυνατότητα, γιατί να μην την εκμεταλλευτώ; Ανοίγω το κινητό και ανατρέχω στην εφαρμογή του αγαπημένου μου σχεδιαστή παπουτσιών. Ναι, αυτά τα πέδιλα τα θέλω, σκέφτομαι από μέσα μου και ξέρω ότι είναι μια φανταστική ευκαιρία να μαζέψω διπλάσιους πόντους και να κάνω δικά μου τα παστέλ ψηλοτάκουνα. Σε τρία βήματα έχω ολοκληρώσει την παραγγελία μου και δεν έχω παρά να περιμένω να γίνουν δικά μου. Και η τσάντα των ονείρων μου και τα πέδιλα της σεζόν και διπλάσιοι Bonus πόντοι. 

shutterstock
shutterstock

Τρεις ημέρες μετά χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού μου. Η φαντασίωσή μου που φτάνει στα άκρα, γίνεται πραγματικότητα. Τα πέδιλά μου είναι στα χέρια μου (σε λίγο και στα πόδια μου) και αναζητούν την τσάντα. They belong together..σκέφτομαι. 

Ντύνομαι, φοράω τα πέδιλά μου, παίρνω την τσάντα και την κάρτα Diners Club. Σήμερα θα βγω!