Στις 26 Μαρτίου όλοι θα φωτογραφίζουν το Παρίσι  | 0 bovary.gr
Στις 26 Μαρτίου όλοι θα φωτογραφίζουν το Παρίσι | 0 bovary.gr
HUAWEI

Στις 26 Μαρτίου όλοι θα φωτογραφίζουν το Παρίσι


Αν και κάθε μέρα είναι ιδανική για να φωτογραφίσεις το Παρίσι, την Τρίτη, 26 Μαρτίου, η πόλη του φωτός θα συγκεντρώσει όλα τα κλικ επάνω της.

Όχι, δεν είναι η εβδομάδα Μόδας (αν και είσαι κοντά), ούτε κάποιο μεγάλο φεστιβάλ (και πάλι θα μπορούσε). Είναι αυτό που περιμένει σχεδόν όλος ο πλανήτης με κομμένη την ανάσα. Με φόντο τον Πύργο του Άιφελ και το παριζιάνικο φεγγάρι, η Huawei θα παρουσιάσει τη ναυαρχίδα της. Το ολόφρεσκο, Huawei P30, τη συσκευή που πρόκειται να ξαναγράψει τους κανόνες στα κινητά τηλέφωνα.

Δεν θα σε κουράσω με πληροφορίες για τον ταχύτατο επεξεργαστή της Huawei, ή τα εκπληκτικά assets που απολαμβάνουν όσοι έχουν τα κινητά του κινεζικού κολοσσού. Θα σου πω όμως ότι -όπως όλα δείχνουν- οι κάμερες του νέου Huawei P30 θα είναι μια μεγάλη αποκάλυψη. Και θα μου πεις: Γίνεται να είναι ακόμη καλύτερες από ό,τι στα προηγούμενα μοντέλα; Κι όμως γίνεται..

Μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα, αναφέρουν την ύπαρξη μίας ακόμη νέας κάμερας, η οποία υπόσχεται zoom πάρα πολύ υψηλής ευκρίνειας και ποιότητας.

Με κορυφαίες προδιαγραφές και την γνωστή, σούπερ fashionable εμφάνιση, το Huawei P30 θα γίνει ένα με το χέρι σου!

Stay tuned! Το Bovary.gr θα βρίσκεται στο Παρίσι για να ζήσει το μεγάλο λανσάρισμα από κοντά. Μέσα από τo Instagram θα σου μεταφέρουμε όλο τον παλμό, ενώ θα δεις πρώτη το νέο Huawei P30, αλλά και το Παρίσι μέσα από την μαγική του κάμερα.