Η Rolex παρουσιάζει τα νέα μοντέλα της συλλογής Οyster στην Baseworld | 0 bovary.gr
Η Rolex παρουσιάζει τα νέα μοντέλα της συλλογής Οyster στην Baseworld | 0 bovary.gr
26|03|2019 19:30
SHARE
ROLEX

Η Rolex παρουσιάζει τα νέα μοντέλα της συλλογής Οyster στην Baseworld


Η Rolex παρουσίασε στις 20 Μαρτίου τα νέα μοντέλα της συλλογής Οyster κατά την διάρκεια της έκθεσης ωρολογοποιίας Βaselworld 2019.

To νέο OYSTER PERPETUAL YACHT-MASTER II που συμπληρώνει τη συλλογή ιστιοπλοϊκών μοντέλων για τους λάτρεις του αθλήματος.

Το Yacht-Master II, από λευκό χρυσό 18κ, διαθέτει νέα διάμετρο κάσας 42mm -για πρώτη φορά στη συλλογή Υacht-Master-και τον νέας γενιάς αυτόματο μηχανισμό 3235.

Είναι εξοπλισμένο με μπρασελέ Oysterflex, κλείδωμα ασφαλείας Oysterclasp από λευκό χρυσό 18κ και σύστημα επιμήκυνσης Rolex Glidelock.

 

To νέο καταδυτικό μοντέλο OYSTER PERPETUAL SEA-DWELLER παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε εκδοχή Rolesor- από κίτρινο χρυσό 18κ και ατσάλι Oystersteel, με κάσα διαμέτρου 43mm.

Το νέο ΟYSTER PERPETUAL GMT-MASTER II παρουσιάζεται με κάσα από ατσάλι Oystersteel,περιστρεφόμενη 24ωρη στεφάνη Cerachrom σε 2 χρώματα -μπλε και μαύρο-και μπρασελέ Jubilee.To νέο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με τον νέας γενιάς αυτόματο μηχανισμό 3285 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2018.

Το νέο OYSTER PERPETUAL COSMOGRAPH DAYTONA, από κίτρινο χρυσό 18κ, παρουσιάζεται σε εκπληκτική εκδοχή κοσμήματος με καντράν από παβέ διαμάντια σε μαύρη λάκα. Η ταχυμετρική του στεφάνη είναι διακοσμημένη από 36 trapeze-cut διαμάντια.

Το νέο OYSTER PERPETUAL DAY-DATE 36 παρουσιάζεται σε εκδοχές από κίτρινο, λευκό ή Εverose xρυσό 18κ, εξοπλισμένο για πρώτη φορά με τον νέας τεχνολογίας αυτόματο μηχανισμό 3255 και πολλές παραλλαγές στα καντράν.

Τα νέα μοντέλα OYSTER PERPETUAL DATEJUST 36 και OYSTER PERPETUAL DATEJUST 31 παρουσιάζονται σε εκδοχές Rolesor από κίτρινο, λευκό ή Εverose χρυσό με ατσάλι Oystersteel και παραλλαγές στα καντράν. Διαθέτουν τον νέας γενιάς αυτόματο μηχανισμό 3235 για τα μοντέλα Datejust 36 και τον αυτόματο μηχανισμό 2236 για τα μοντέλα Datejust 31.

Oπως όλα τα ρολόγια Rolex,τα νέα μοντέλα συνοδεύονται με την πιστοποίηση Superlative Chronometer και τη νέα πράσινη σφραγίδα πιστοποιημένου ελβετικού χρονομέτρου και την διεθνή 5ετή εγγύηση. Η πιστοποίηση αυτή αφορά υψηλή ακρίβεια, απόδοση, αυτονομία και στεγανότητα.