Unsplash/Paul Hanaoka
Unsplash/Paul Hanaoka
ΚΙΝΗΤΟ

Τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σου ο τρόπος που κρατάς το κινητό σου


Συνεχώς λέμε πώς ό,τι κι αν κάνουμε, πάντα κάτι σημαίνει και κάτι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα μας.

Φυσικά χαρακτηριστικά ή και συνήθειες μπορεί να έχουν πολλά να πουν για την προσωπικότητά μας.

Ακόμη και τα πιο μικρά και ασήμαντα πράγματα.

Ψάχνοντας στο Διαδίκτυο, βρήκαμε ότι ακόμα και ο τρόπος που κρατάμε και γράφουμε στο κινητό μας, δείχνει κάτι για εμάς.

Με το ένα ή και με τα δύο χέρια; Με ποιο δάχτυλο κάνεις scroll και γράφεις;

Βρήκαμε την απάντηση!

1. Κρατάς το κινητό με το ένα χέρι και χρησιμοποιείς τον αντίχειρα

Έχεις μια ανέμελη προσωπικότητα. Σου αρέσει να βλέπεις την θετική πλευρά της ζωής. Δεν ανησυχείς τόσο πολύ για τα προβλήματα και παίρνεις τη ζωή όπως σου τα φέρνει. Έχεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου και έχεις αυτοπεποίθηση. Αυτό σε κάνει φιλόδοξο άτομο και μπορείς να καταφέρεις πολλά. Παίρνεις ρίσκα και κερδίζεις. Αντίθετα, στις σχέσεις παίζεις εκ του ασφαλούς. Δεν βιάζεσαι να δεσμευτείς καθώς σου παίρνει καιρό να αποφασίσεις ποιος είναι ο ένας για σένα. Αν κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου, είσαι 100% εκεί.

Shutterstock
Shutterstock

2. Κρατάς το κινητό και με τα δύο χέρια αλλά χρησιμοποιείς έναν αντίχειρα

Είσαι πραγματιστής και σοφός. Προσέχεις παρά παίρνεις ρίσκα που μπορείς να χάσεις τα πάντα. Έχεις ένστικτο και είσαι προσεκτικός αλλά και ευαίσθητος στις σκέψεις των άλλων. Μπορείς να κρίνεις τον χαρακτήρα των άλλων και νοιάζεσαι. Χρειάζεσαι μόνο ένα ραντεβού για να αποφασίσεις αν αυτός ο άνθρωπος αξίζει χρόνο και προσπάθεια. Αν ερωτευτείς, τα δίνεις όλα. Κάνεις προσπάθεια για να γνωρίσεις τον άλλον αλλά πολλές φορές η βιασύνη, σου θολώνει την κρίση και μπορεί να καταλήξεις με κάποιον που δεν το αξίζει.

3. Κρατάς το κινητό και με τα δύο χέρια και χρησιμοποιείς και τους δύο αντίχειρες

Σου αρέσει να κάνεις τα πράγματα με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Έχεις γρήγορα χέρια και μπορείς να αναλύσεις ένα πρόβλημα και να βρεις την λύση σε δευτερόλεπτα. Είσαι πολύπλευρο άτομο και μπορείς να προσαρμοστείς εύκολα σε διαφορετικές καταστάσεις. Έχεις ενέργεια αλλά είσαι και σοβαρός. Κερδίζεις την καρδιά κάποιου με τον ίδιο τρόπο που λύνεις προβλήματα. Προσπαθείς και στο τέλος καταλήγεις να έχεις βαθιές και σοβαρές σχέσεις.

Shutterstock
Shutterstock

4. Κρατάς το κινητό με το ένα χέρι και χρησιμοποιείς τον δείκτη

Είσαι δημιουργικό άτομο και με πολύ φαντασία. Οραματίζεσαι το μέλλον, έχεις ιδέες και κάνεις το μέλλον πραγματικότητα. Μπορεί να είσαι ιδιότροπος αλλά και αυθόρμητος ενώ αποζητάς την μοναξιά για να σκεφτείς. Είσαι ντροπαλός και δεν κάνεις την πρώτη κίνηση στις σχέσεις. Αν βγεις από το comfort zone σου, καταλαβαίνουν ότι είσαι εκπληκτικό άτομο.