Η νέα καμπάνια του οίκου Anatol
Η νέα καμπάνια του οίκου Anatol
ANATOL

Η νέα καμπάνια του οίκου Anatol μάς καλεί να ανακαλύψουμε το μυστικό του

«Πίσω από την λάμψη ενός κοσμήματος και την δεξιοτεχνία του καλλιτέχνη κρύβονται αληθινά συναισθήματα και μια μοναδική ιστορία».

Το κοσμηματοπωλείο Anatol παρουσιάζει την νέα του καμπάνια Untold Stories και μας καλεί να ανακαλύψουμε το μυστικό πίσω από το success story του.

Το πρώτο behind the scenes video της καμπάνιας αποκαλύπτει την μαγεία της δημιουργίας και την μετουσίωση της ιδέας σε απτή πραγματικότητα.

Η έμπνευση μετατρέπεται σε σχέδιο και οι πρώτες ύλες όπως ο χρυσός, το ασήμι και οι πολύτιμοι λίθοι συνθέτουν το δικό σας μοναδικό κόσμημα.

Η εταιρεία Anatol δημιουργεί χρυσά κοσμήματα υψηλής αισθητικής με διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους.

Με λαμπρή ιστορία από το 1974, η εταιρία διαθέτει 2 καταστήματα λιανικής πώλησης το ένα στην Κηφισιά και το άλλο στο Golden Hall.

Η ιστορία του Anatol ξεκινά από δύο αδέρφια, τα οποία μοιράστηκαν την αγάπη τους για το fine jewellery, ξεκινώντας με tailor made δημιουργίες πριν ανοίξουν το πρώτο τους κατάστημα στην Κηφισιά.. Η νέα γενιά συνεχίζει τη παράδοση και το όραμα της εταιρείας μοιράζεται το ίδιο πάθος για το κόσμημα και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε μαζί το μυστικό της δημιουργίας.

 

 

Stores

Αργυρόπουλου 8, Κηφισιά, τηλ. 210 8018253

Λεωφόρος Κηφισίας 37Α -Golden Hall:, Μαρούσι

www.anatoljewellery.gr

Facebook page: Anatol

Instagram page: Anatol Instagram