Βρήκαμε τις πιο προβοκατόρικες λαμπάδες -Βάζουν φωτιά στην Ανάσταση | 0 bovary.gr
Βρήκαμε τις πιο προβοκατόρικες λαμπάδες -Βάζουν φωτιά στην Ανάσταση | 0 bovary.gr
02|04|2019 16:16
SHARE
THINKPIG

Βρήκαμε τις πιο προβοκατόρικες λαμπάδες -Βάζουν φωτιά στην Ανάσταση


Νονοί και νονές και απανταχού λάτρεις των αναστάσιμων εθίμων. Αυτή είναι η ώρα σας να αποθεωθείτε (sic) είτε κρατώντας είτε χαρίζοντας τις πιο αντικομφορμιστικές λαμπάδες.

Το Πάσχα πλησιάζει και η πρώτη σας σκέψη είναι (τι άλλο;) τα βαφτιστήρια. Τα αγαπημένα σας παιδάκια των κολλητών, των συγγενών, των αγνώστων που θυμόσαστε -να τα λέμε κι αυτά- κάθε τέτοια εποχή, περιμένουν να κάνετε έστω και τώρα το χρέος σας. Για τα πιο μικρά απαραίτητος είναι ο εξοπλισμός: παπούτσια, λαμπάδα, ρούχα, παιχνίδι, σοκολατένιο αυγό, ενώ για τα μεγαλύτερα αρκούν τα εξής: Λεφτά, λαμπάδα. 

Και αν νιώθετε ότι τα υπόλοιπα είναι εύκολα, σας λέμε ότι ο καλός νονός από τη λαμπάδα πιάνεται. Εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν, καθώς καλείστε να δείξετε μια κάποια πρωτοτυπία και να μην πέσετε στην παγίδα της λαμπάδας-παιχνίδι που χαρίζετε αμήχανοι κάθε χρόνο.

Ούτε ζωάκια, ούτε μπάτμαν, ούτε φεράρι. Ούτε Μπάρμπι, ούτε βραχιολάκια και παιχνιδάκια. Και σίγουρα ούτε ένα σκέτο κερί. Τίποτα από όσα προανέφερα δεν πρόκειται να εντυπωσιάσει τα βαφτιστήρια, τους φίλους το υπόλοιπο ποίμνιο, περισσότερο από αυτή τη λαμπάδα, η οποία θα μπορούσε να σας χρίσει Νονά/ό της χρονιάς. Την βρήκαμε να σουλατσάρει στα social media και να μαζεύει εκατοντάδες Like. 

Είναι δημιουργία του Think Pig, του brand που ίδρυσαν δύο κορίτσια με περίσσιο χιούμορ και άλλη τόση αισθητική. Η λαμπάδα έχει τέσσερα διαφορετικά (πανέξυπνα) συνθήματα κι ένα εμβληματικό ανθρωπάκι. Κοστίζει 15 ευρώ και μπορείτε να την παραγγείλετε από την ηλεκτρονική σελίδα του Think Pig.