Το μοναδικό πράγμα που χρειάζεσαι για να διατηρήσεις μια ορχιδέα, είναι αυτή η ντιζαϊνάτη αυτοποτιζόμενη γλάστρα | 0 bovary.gr
Το μοναδικό πράγμα που χρειάζεσαι για να διατηρήσεις μια ορχιδέα, είναι αυτή η ντιζαϊνάτη αυτοποτιζόμενη γλάστρα | 0 bovary.gr
05|04|2019 17:58
SHARE
ORCHIDEA

Το μοναδικό πράγμα που χρειάζεσαι για να διατηρήσεις μια ορχιδέα, είναι αυτή η ντιζαϊνάτη αυτοποτιζόμενη γλάστρα


Για τους λάτρεις της ορχιδέας είναι γνωστό ότι όσο όμορφη και μοναδική είναι, τόσο δύσκολη είναι η συντήρησή της.

Οι αυτοποτιζόμενες γλάστρες Lechuza, συνώνυμο του design, της καινοτομίας και της ποιότητας, δίνουν για ακόμη μία φορά τη λύση, με τη νέα γλάστρα ORCHIDEA, ειδικά σχεδιασμένη και απόλυτα προσαρμοσμένη στις υψηλές απαιτήσεις της συντήρησης αυτού του τόσο ιδιαίτερου λουλουδιού. 
Όπως γνωρίζουν οι φανατικοί των ορχιδέων, η μάχη για την ανθοφορία τους κρίνεται στο πότισμα! Την απάντηση δίνει η Lechuza: με το σύστημα αυτοποτισμού της ORCHIDEA -πλήρως προσαρμοσμένο για να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες της- μπορούμε επιτυχώς να διατηρήσουμε την ορχιδέα μας, εξασφαλίζοντας την ανθοφορία της. Το ημιδιαφανές, αφαιρούμενο δοχείο φύτευσης παρέχει στις ρίζες αρκετό φως, ενώ το ειδικό υπόστρωμα για ορχιδέες εξασφαλίζει την ισορροπημένη παροχή νερού και αέρα, την καλή αποθήκευση θρεπτικών ουσιών και σταθερό PH. 

Με την γλάστρα ORCHIDEA, το λουλούδι μας ανθίζει ευτυχισμένο, αφού μόνο με μια ματιά στον δείκτη στάθμης νερού ελέγχουμε την ποσότητα νερού που υπάρχει διαθέσιμη στη δεξαμενή. O σχεδιασμός της γλάστρας θυμίζει ένα λεπτό πέταλο και δίνει μία νότα κομψότητας απαραίτητη για ένα φυτό όπως η ορχιδέα.

Τα τρία κλασικά ματ χρώματα white, scarlet red και slate grey αναδεικνύουν τις διαφορετικές αποχρώσεις των Ορχιδεών και ταιριάζουν σε οποιοδήποτε χώρο. Χάρη στη Lechuza, οι ορχιδέες αποκτούν τη δική τους γλάστρα και τραβούν όλα τα βλέμματα! Ανακαλύψτε την! 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.lechuza.gr