Νέος «Ψηφιακός Σύμβουλος Πληγών» από τη Hansaplast
Νέος «Ψηφιακός Σύμβουλος Πληγών» από τη Hansaplast
12|04|2019 13:14
SHARE
HANSAPLAST

Νέος «Ψηφιακός Σύμβουλος Πληγών» από τη Hansaplast


Η Hansaplast παρουσιάζει τον «Ψηφιακό Σύμβουλο Πληγών», μία πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα με τις πρώτες συμβουλές φροντίδας και αντιμετώπισης των καθημερινών μικροτραυματισμών.

Οι μικροτραυματισμοί και οι πληγές που επιφέρουν είναι μέρος της καθημερινότητάς μας.

Γνωρίζεις, όμως, πώς θα αντιμετωπίσεις γρήγορα και με ασφάλεια αυτά τα μικρά ατυχήματα για την ταχύτερη δυνατή επούλωση;

Η Hansaplast δίνει την λύση, παρουσιάζοντας τον «Ψηφιακό Σύμβουλο Πληγών», μία πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα με τις πρώτες συμβουλές περιποίησης και αντιμετώπισης των καθημερινών μικροτραυματισμών.

Ο νέος «Ψηφιακός Σύμβουλος Πληγών» βρίσκεται στο www.hansaplast.gr, περιλαμβάνοντας τη σειρά «βημάτων», που ο καθένας από εμάς πρέπει να ακολουθήσει για την περιποίηση διαφορετικών ειδών πληγών προκειμένου να επιτύχει την εύκολη, ασφαλή και γρήγορη επούλωσή τους.

Με μία απλή και γρήγορη διαδικασία, τριών (3) μόλις βημάτων, ο «Ψηφιακός Σύμβουλος Πληγών» σε καλεί να επιλέξεις τον τύπο και το μέγεθος της πληγής που αντιμετωπίζεις, καθώς και να αναφέρεις αν έχεις κάποια ιδιαίτερη ανάγκη, όπως για παράδειγμα ευαίσθητο δέρμα. Μόλις συμπληρώσεις τα παραπάνω, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά της πληγής σου, θα εμφανιστεί η καλύτερη πρόταση με συγκεκριμένα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις για να περιποιηθείς σωστά την πληγή.

Με το νέο αυτό χρηστικό εργαλείο, οι ειδικοί της Hansaplast μοιράζονται τις γνώσεις και την εμπειρία τους στην περιποίηση πληγών και συστήνουν απλά και κατανοητά σε όλους βήματα προκειμένου να αποφευχθούν οι μολύνσεις, να υποστηριχθεί η έως και δύο φορές ταχύτερη* επούλωση και να βελτιωθεί η εμφάνιση της επιδερμίδας, μετά από μικροτραυματισμούς.

Ο νέος «Σύμβουλος Πληγών» Hansaplast θα επικοινωνείται, ακόμα, με QR code σε υλικά Hansaplast στα σημεία πώλησης, ώστε οι καταναλωτές εύκολα να μπορούν να επιλέξουν τα σωστά προϊόντα για την καλύτερη περιποίηση της πληγής τους.

*σε σύγκριση με μία απεριποίητη πληγή