Anthropologie
Anthropologie
DECO HACK

O έξυπνος και οικονομικός τρόπος να μεταμορφώσετε κάθε τραπέζι του σπιτιού


Με οδηγό την φαντασία, έξυπνες ιδέες και μικρό κόστος, μπορείτε να κάνετε μικρά θαύματα στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Μπορείτε να μεταμορφώσετε κάθε χώρο, σβήνοντας τα σημάδια φθοράς από το πέρασμα του χρόνου, προσθέτοντας χρώμα, αλλάζοντας τον χαρακτήρα του.

Mια διακοσμητική ιδέα έρχεται για να μεταμορφώσει κάθε τραπέζι του σπιτιού σας και να ανανεώσει την όψη του. Το να απομακρύνεις ένα παλιό έπιπλο όταν το έχεις βαρεθεί, είναι κάτι εύκολο και γρήγορο. Mια απλή κίνηση. Οχι, όμως, απαραίτητα, αυτό που μπορεί να πάει την διακόσμηση του σπιτιού ένα βήμα (ή πολλά βήματα) παρακάτω.

Τα έπιπλα που αγαπάμε, αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Εμείς, σας προτείνουμε έναν έξυπνο τρόπο να αλλάξετε όψη και χαρακτήρα στο τραπέζι σας: με ένα αυτοκόλλητο.

Η αυτοκόλλητη ταπετσαρία είναι μια ιδέα που μπορεί να αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο αξιολογείτε και συμπεριφέρεστε στα έπιπλα του σπιτιού.

Κολλώντας ένα αυτοκόλλητο (με χρώματα, prints ή ακόμα και «όψη» μαρμάρου ή ξύλου) στην επιφάνεια του τραπεζιού σας μπορείτε να το μεταμορφώσετε και να το προστατέψετε από τον χρόνο.

Ενα αυτοκόλλητο μπορεί να ντύσει τον τοίχο, τον πάγκο ή τα ντουλάπια της κουζίνας, την ντουλάπα και το κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας, το παιδικό δωμάτιο.

«Ξεκουράστε» κάθε τραπέζι του σπιτιού με μια αυτοκόλλητη ταπετσάρια (όπως κάνετε και στους τοίχους του σπιτιού).

Η αγορά σας δίνει πολλές επιλογές.

Δείτε πώς αυτό το παλιό τραπέζι στην κουζίνα μεταμορφώθηκε με πολύχρωμα prints!

Δείτε κι άλλες ιδέες για το γραφείο

 

 

Αυτό το κομοδίνο μεταμορφώθηκε με ταπετσαρία με marble effect!