Shutterstock
Shutterstock
DECO IDEA

Η λεπτομέρεια που χαρίζει επισημότητα σε κάθε γιορτινό τραπέζι -Aντικαθιστά το κλασικό τραπεζομάντηλο


Είναι το έπιπλο που ενώνει τα αγαπημένα πρόσωπα: εκεί φτιάχνουμε αναμνήσεις που μας ακολουθούν μια ζωή. Γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι, ζούμε στιγμές ατόφιας χαράς.

Αξίζει να δημιουργήσουμε γι’αυτές ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

Σε λίγες ημέρες, το μεγάλο τραπέζι του σπιτιού θα φιλοξενήσει εμάς και τα πρόσωπα που αγαπάμε. Η διακόσμησή του δεν χρειάζεται πολλά για να γίνει ξεχωριστή.

Έχουμε πει πολλές φορές, ότι οι λεπτομέρειες είναι αυτές που αλλάζουν το σκηνικό της ζωής μας και της χαρίζουν ποιότητα.

Αν στο φετινό γιορτινό τραπέζι ετοιμάζεστε να απλώσετε ένα απλό λευκό τραπεζομάντηλο, εμείς σας έχουμε μια elegant, εναλλακτική ιδέα που θα μεταμορφώσει το τραπέζι σας, δίνοντάς του επισημότητα.

Η απάντηση βρίσκεται στο ράνερ (ή τραβέρσα) τραπεζιού: αυτό το κομμάτι υφάσματος που «διασχίζει» απ’άκρη σ’ άκρη το τραπέζι.

Στην αγορά μπορείτε να βρείτε runner σε χρώματα και σχέδια που ανταποκρίνονται σε κάθε στιλ. Μπορείτε, βέβαια, να τοποθετήσετε το runner πάνω από το τραπεζομάντηλο -αν θέλετε να ακολουθήσετε τον «παραδοσιακό» δρόμο στο στολισμό του τραπεζιού.

Πάνω στο runner μπορείτε να τοποθετήσετε τις πιατέλες με το φαγητό, τα ποτήρια, βάζα με φρέσκα λουλούδια, οποιοδήποτε άλλο διακοσμητικό επιθυμείτε.

Ακολουθούν ιδέες στολισμού με πρωταγωνιστή το runner: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Πώς στόλισαν το τραπέζι για το Καθολικό Πάσχα -20 elegant deco ιδέες για την δική μας Ανάσταση

Η πασχαλινή διακόσμηση δεν χρειάζεται να είναι κιτς- 13 ιδέες για να στολίσεις μίνιμαλ τον χώρο σου