Η Νo.1 μάρκα στα σκοροκτόνα είναι εδώ για να προστατεύσει τα αγαπημένα σας ρούχα και χαλιά! | 0 bovary.gr
Η Νo.1 μάρκα στα σκοροκτόνα είναι εδώ για να προστατεύσει τα αγαπημένα σας ρούχα και χαλιά! | 0 bovary.gr
02|05|2019 12:56
SHARE
VAPONA

Η Νo.1 μάρκα στα σκοροκτόνα είναι εδώ για να προστατεύσει τα αγαπημένα σας ρούχα και χαλιά!


Υποδεχτείτε την άνοιξη και ετοιμαστείτε για το πακετάρισμα των χειμωνιάτικων ρούχων, με τη σειρά προϊόντων Vapona.

Η άνοιξη έχει αρχίσει – επιτέλους - να κάνει σιγά σιγά αισθητή την παρουσία της! Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, πακετάρουμε με χαρά τα χειμωνιάτικα και τα αντικαθιστούμε με την πιο ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα. Και αυτή τη σεζόν λοιπόν, εμπιστευτείτε τη Vapona, τον ειδικό στην φροντίδα των ρούχων και χαλιών από τους μικρούς άτακτους σκόρους.

Τα αγαπημένα σας ρούχα, ίσως είναι και τα… «αγαπημένα» των σκόρων. Vapona και μείνετε ήσυχοι!

Ανακαλύψτε κι εσείς την ευρεία γκάμα προϊόντων, που περιλαμβάνει τις Vapona κρεμάστρες χωρίς άρωμα, (αλλά και με άρωμα λεβάντας σε περίπτωση που αγαπάτε τα αρώματα) για να προστατεύσετε αποτελεσματικά τα μάλλινα, τα δερμάτινα και τα χαλιά σας. Τα Vapona Φυλλαράκια είναι τα πιο κατάλληλα για την προστασία των χαλιών σας, καθώς επίσης για άρωμα που διαρκεί όλη τη σεζόν και αίσθηση φρεσκάδας, χρησιμοποιήσετε τόσο το Vapona Gel Λεβάντας αλλά και τις Vapona Ταμπλέτες με άρωμα λεβάντας. Τέλος, τα Vapona Stickers (Αυτοκόλλητα) με εύκολη τοποθέτηση κι αφαίρεση σε ντουλάπια και συρτάρια και διάρκεια δράσης 6 μηνών, κάνουν την προστασία από το σκόρο παιχνιδάκι.

Και μην ξεχνάτε! Εσείς και ο σκόρος μπορεί να έχετε το ίδιο… «γούστο» στα ρούχα, αλλά μην τον αφήσετε να σας πάρει τον «αέρα»!

Επισκεφτείτε κι εσείς τη σελίδα της Vapona https://www.minenoxleiste.gr/ και μη χάσετε τον πιο διαδραστικό e διαγωνισμό για να κερδίσετε πλούσια δώρα από τη Vapona! Ο διαγωνισμός είναι on-air από 22/4 με έντονη υποστήριξη online.

Άνοιξη χωρίς έγνοιες, μόνο με προϊόντα Vapona.