Flowerbomb Midnight: Tο απόλυτο άρωμα για τη μοντέρνα, θηλυκή και δυναμική γυναίκα | 0 bovary.gr
Flowerbomb Midnight: Tο απόλυτο άρωμα για τη μοντέρνα, θηλυκή και δυναμική γυναίκα | 0 bovary.gr
10|05|2019 15:00
SHARE
VICTOR & ROLF

Flowerbomb Midnight: Tο απόλυτο άρωμα για τη μοντέρνα, θηλυκή και δυναμική γυναίκα


Οι Viktor&Rolf βάζουν φωτιά στον κόσμο των αρωμάτων τους παρουσιάζοντας για άλλη μία φορά μια νέα, βαθιά σαγηνευτική και επαναστατική προσθήκη στην οικογένεια αρωμάτων τους, το Flowerbomb Midnight.

Ένα όπλο μεταμόρφωσης, αυτό το ολοκαίνουργιο άρωμα κλείνει μέσα του τη δύναμη της μεταμόρφωσης, αφού τα μεσάνυχτα όλα είναι δυνατά. Μυστηριώδες, πολυτελές και εξαιρετικά αισθησιακό, είναι το απόλυτο άρωμα για τη μοντέρνα, θηλυκή και δυναμική γυναίκα.

Το Flowerbomb Midnight ξεχωρίζει και αγγίζει νέα οσφρητικά όρια αποτελώντας μια αιθέρια, άκρως μυστηριώδη έκρηξη λουλουδιών που θα σας ενθουσιάσει.

Αυτό το αισθησιακό και σπινθηροβόλο μαγικό φίλτρο προέρχεται από την όμορφη, ισορροπημένη οσφρητική οικογένεια Chypre-Λουλουδάτων-Φρουτώδων αρωμάτων με το απόλυτα μοναδικό και μυστηριώδες Night-Blooming Jasmine LivingTM.

Σε συνδυασμό με τη μεθυστική αρωματική συμφωνία πατσουλί και μόσχου που γίνεται ένα με την επιδερμίδα, κάνει το Flowerbomb Midnight να αποκτά εντυπωσιακό βάθος και αντίθεση, για να αποκαλύπτεται μέσα
στη νύχτα μιας δυναμικής γυναίκας που αισθάνεται καλά με τον εαυτό της.

Flowerbomb Midnight – μια έκρηξη αισθησιασμού, η πιο μυστηριώδης λουλουδάτη πνοή. Αισθησιακό και σπινθηροβόλο, με μια σπάνια και μοναδική αρωματική υπογραφή Night-Blooming Jasmine LivingTM.

Δημιουργήθηκε από τους Viktor&Rolf σε συνεργασία με τέσσερις καταξιωμένους αρωματοποιούς και αποτελεί έναν πολύτιμο συνδυασμό του μυστηριώδους Night-Blooming Jasmine LivingTM και της συμφωνίας πατσουλί και μόσχου που γίνεται ένα με την επιδερμίδα, δύο απόλυτα ταιριαστών αρωματικών συμφωνιών.

Όταν ενώνονται, συνθέτουν ένα μυστικιστικό άρωμα γεμάτο δυνατότητες και αντιθέσεις: μαύρο και άσπρο, λουλουδάτο και αισθησιακό, σπινθηροβόλο και οικείο. Οι έντονες φρουτώδεις νότες της συμφωνίας μαύρου φραγκοστάφυλου και ροδιού φωτίζουν τη μεθυστική λουλουδάτη καρδιά όπου κυριαρχεί το Night- Blooming Jasmine LivingTM.

Το περγαμόντο προσθέτει μια δροσερή, ζουμερή νότα που ενισχύεται από το πικάντικο, αρωματικό ροζ πιπέρι. Η συμφωνία πραλίνας, το πατσουλί, η βανίλια και οι πουδρέ νότες λευκού μόσχου ενώνονται σε ένα κρεμώδες αρωματικό ίχνος.

Η οσφρητική καμπύλη του Flowerbomb Midnight αντικατοπτρίζει τον τολμηρή φιλοσοφία του αρώματος, παραπέμποντας σε μια αχαλίνωτη, δυναμική γυναίκα που αναζητά τον πιο αληθινό εαυτό της, την πιο αυθεντική της έκφραση.

ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΓΙΑΣΕΜΙ ΠΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ
Το κορυφαίο συστατικό του Flowerbomb Midnight είναι το σπάνιο και πολύτιμο Night-Blooming Jasmine LivingTM. Μέσα στη μυστηριώδη ησυχία της νύχτας, όταν ο κόσμος ξεχειλίζει από δυνατότητες και σκέψεις, τα λουλούδια του γιασεμιού παίρνουν ζωή – όπως και η γυναίκα του Flowerbomb Midnight. Γνωστό και ως "Βασίλισσα της νύχτας", είναι ένα εύθραυστο λουλούδι που προέρχεται από την Καραϊβική και ανθίζει για πολύ λίγο.

Συντηρείται φυσικά στη διάρκεια της ημέρας και διαρκεί μόνο λίγες καλοκαιρινές νύχτες. Κάτω από το φως του φεγγαριού, απλώνει τα κατάλευκα πέταλά του και απελευθερώνει ένα έντονο και μαγευτικό άρωμα που αφήνει το αποτύπωμά του στη νύχτα και διεγείρει τις αισθήσεις. Όσο πιο ζεστή είναι η νύχτα, τόσο πιο έντονο είναι το άρωμά του. Επικίνδυνο, γίνεται απρόσιτο και δηλητηριώδες για τους θαρραλέους που τολμούν να το πλησιάσουν υπερβολικά.

Σαγηνευτικό, απελευθερώνει με χάρη το αισθησιακό του άρωμα, αφήνοντας το ίχνος του μέσα στη νύχτα και μαγεύοντας τις αισθήσεις. Για να τελειοποιήσουν το Flowerbomb Midnight, οι αρωματοποιοί αιχμαλώτισαν το ναρκωτικό άρωμα αυτού του λουλουδιού χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Living TM – εμποτίζοντας το άρωμα με πρωτοποριακά, φυσικά μόρια καθαρού αέρα. Αυτό το μοναδικό, μυστηριώδες γιασεμί δημιουργεί αποτέλεσμα chiaroscuro που κάνει αντίθεση με τη φωτεινότητα του μπουκέτου λουλουδιών, αναδίδοντας απαράμιλλο αισθησιασμό που εκρήγνυται στην καρδιά του Flowerbomb Midnight.

Η κομψή, εξαιρετικά μοντέρνα, μαύρη διαμαντένια σιλουέτα του Flowerbomb Midnight συμβολίζει τη γυναίκα και το άρωμα.

Το μπουκάλι υιοθετεί ένα τολμηρό και δυναμικό πολύεδρο σχήμα που αποτυπώνεται με μοναδικό τρόπο πάνω στη μαύρη μεταλλική λάκα που περικλείει το άρωμα με ένα πέπλο μυστηρίου. Το αδιαφανές μαύρο συμβολίζει τη νύχτα, το άγνωστο. Διακοσμημένο με το χαρακτηριστικό μεταλλικό ροζ πώμα του Flowerbomb, με την πλάκα που φέρει το όνομα του αρώματος και την εμβληματική μαύρη σφραγίδα των Viktor&Rolf, το Flowerbomb Midnight περιέχεται - για πρώτη φορά σε αυτόν τον ροζ κόσμο - μέσα σε ένα μαύρο κουτί, το οποίο αναδεικνύεται με τη χαρακτηριστική ροζ κορδέλα της μάρκας.

Όπως κάνουν και στο ατελιέ τους, οι Viktor&Rolf προσεγγίζουν τις οσφρητικές δημιουργίες με σχολαστική τεχνική λεπτότητα, αναβαθμίζοντας συνεχώς τα αρώματά τους και κάνοντας το αδύνατο, δυνατό. Το
Flowerbomb είναι το εμβληματικό, μεταμορφωτικό, αρωματικό μαγικό φίλτρο που έχει τη δύναμη να μετατρέπει το αρνητικό σε θετικό χάρη στην πληθωρική δόση λουλουδιών.

Κυκλοφόρησε το 2005, καθώς οι Viktor&Rolf θέλησαν να δημιουργήσουν μια πρωτοποριακή οσφρητική εμπειρία: ένα μοντέρνο λουλουδάτο άρωμα που αποπνέει μια αύρα πολυτέλειας με πλούσιες και συνάμα επιμελώς συνδυασμένες νότες που αφήνουν πίσω τους ένα αλησμόνητο ίχνος.

Σήμερα, οι Viktor&Rolf συνεχίζουν την αφήγησή τους μέσα από ένα νέο ταξίδι και παρουσιάζουν το Flowerbomb Midnight, μια βόμβα μυστηρίου και αισθησιασμού εμπλουτισμένη με τη σπάνια αρωματική
συμφωνία γιασεμιού που ανθίζει τη νύχτα (Night-Blooming Jasmine).

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ
Τα μεσάνυχτα – μια στιγμή μυστηριώδους αφύπνισης, μια μοναδική μεταμόρφωση.

Τα μεσάνυχτα, η γυναίκα του Flowerbomb απελευθερώνει τη δύναμη που κρύβει μέσα της και τον πραγματικό της εαυτό. Όπως το γιασεμί που ανθίζει τη νύχτα, αποκαλύπτεται με τον πιο μυστηριώδη τρόπο - υπό τους χτύπους του ρολογιού - ολοκληρώνοντας τη δυναμική της μεταμόρφωση.

Μέσα από την καρδιά του μπουκαλιού του Flowerbomb Midnight, εμφανίζεται φορώντας αρχικά ένα πέπλο. Καθώς μεταμορφώνεται, βγάζει την τολμηρή δημιουργία υψηλής ραπτικής που φοράει για να απελευθερωθεί, αποκαλύπτοντας το πανέμορφο πρόσωπο και το σαγηνευτικό της βλέμμα μέσα από μια έκρηξη μεταμεσονύκτιων λουλουδιών Haute Couture από μαύρο σατέν.

Για πρώτη φορά, οι καμπάνιες του Flowerbomb Midnight για τον τύπο και τα ψηφιακά μέσα είναι ασπρόμαυρες. Φέρουν την υπογραφή των Inez&Vinoodh, με τους οποίους συνεργάζονται εδώ και χρόνια οι Viktor&Rolf, και πρωταγωνίστρια είναι η Anya Taylor-Joy. Απαθανατίζοντας μια μοντέρνα έκρηξη θηλυκότητας, οι καμπάνιες βασίζονται στο μυστήριο και στην αμφιθυμία και αποκαλύπτουν μια γυναίκα που απελευθερώνεται και μεταμορφώνεται σε μια μεταμεσονύκτια Θεά που ταυτίζεται με τον πραγματικό της εαυτό.