ΙΚΕΑ
ΙΚΕΑ
ΙΚΕΑ

Αυτό το οικονομικό τραπεζάκι από την ΙΚΕΑ είναι η έξυπνη αγορά του καλοκαιριού για την βεράντα του μικρού διαμερίσματος


Οι εποχές που τα ογκώδη έπιπλα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην διακόσμηση των εσωτερικών χώρων του σπιτιού έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Τα τελευταία χρόνια, η λέξη λειτουργικότητα είναι η πρώτη βγαίνει από τα χείλη των interior designers όταν καλούνται να αλλάξουν χώρους ασφυχτικά γεμάτους από έπιπλα και αντικείμενα.

Η αγορά πλέον μάς δίνει την δυνατότητα να εξοπλίζουμε το σπίτι μας με ό,τι μπορεί να ανταποκριθεί με ακρίβεια στις ανάγκες μας.

Σε αυτό το άρθρο εστιάζουμε σε ένα δωμάτιο του σπιτιού που τους καλοκαιρινούς μήνες γίνεται το σαλόνι του σπιτιού.

Η βεράντα δεν δίψα μόνο για λουλούδια, αλλά και για την παρουσία μας, που την κάνει ακόμα ζωντανή. Απαραίτητη προυπόθεση; Έπιπλα που δεν την κάνουν να δείχνει ακόμα και πιο μικρή και εμάς καταπιεσμένους τις ώρες που βρισκόμαστε σε αυτή.

Μεγάλα έπιπλα είναι απαγορευτικά για μια βεράντα ενός μικρού διαμερίσματος. Κατανοώντας την ανάγκη πολλών από εσάς για μικρά, ευέλικα, «έξυπνα» έπιπλα, σας προτείνουμε ένα έπιπλο που θα αποδειχθεί μια διακοσμητική κίνηση-ματ για την βεράντα σας το φετινό καλοκαίρι.

Αυτό το αναδιπλούμενο τραπεζάκι από την ΙΚΕΑ με τα τρία πόδια στηρίζεται στον τοίχο και μπορεί να φιλοξενήσει ό,τι μπορεί να χρειαστείτε για να απολαύσετε έναν καφέ ή ένα γεύμα.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στην βεράντα σας, έχει στιλ και βέβαια πολύ προσιτή τιμή. Θα αποδειχθεί μια αγορά που θα κάνει απόσβεση αμέσως.