Η SANITAS φέρνει νέα, καινοτόμα προϊόντα για να κάνει τα πάντα στη ζωή μας πιο απλά | 0 bovary.gr
Η SANITAS φέρνει νέα, καινοτόμα προϊόντα για να κάνει τα πάντα στη ζωή μας πιο απλά | 0 bovary.gr
06|06|2019 15:01
SHARE
SANITAS

Η SANITAS φέρνει νέα, καινοτόμα προϊόντα για να κάνει τα πάντα στη ζωή μας πιο απλά


Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι μας, αυτός δεν είναι άλλος από τη SANITAS. 

Η αγαπημένη μάρκα που φροντίζει κάθε γωνιά του σπιτιού μας, φροντίζει να ανανεώνεται συνέχεια. Έτσι φέρνει νέα προϊόντα με την υπόσχεση να κάνει την καθημερινότητα πιο απλή. Επενδύει στην καινοτομία για να κάνει τη ζωή στο σπίτι ευκολότερη για όλους.  
Με μια σειρά καινοτόμων προϊόντων που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και πιο απλή, η SANITAS προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε για να είναι #olapioapla. Αυτή είναι η υπόσχεση αλλά και το νέο hashtag του brand που περιγράφει μια καθημερινότητα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού. 
H SANITAS μας δίνει την ευκαιρία να οργανώνουμε τη ζωή μας τουλάχιστον με ένα καινοτόμο προϊόν κάθε μέρα! Χάρη στη νέα αντικολλητική σειρά SANITAS TeflonΤΜ ψήνουμε ξανά και ξανά χωρίς κολλάνε τα φαγητά και να λερώνουμε τα σκεύη μας. Το πλύσιμο των πιάτων δεν μας στερεί πλέον χρόνο από την καθημερινότητά μας χάρη στο σύστημα καθαρισμού SΑNITAS Dishmatic, που κάνει τη διαδικασία παιχνιδάκι χωρίς να ταλαιπωρούνται τα χέρια μας. Οι σακούλες απορριμμάτων SANITAS Easy-Pack με τα πρακτικά τους χερούλια διευκολύνουν το κλείσιμο και αποτελούν τον πιο ασφαλή τρόπο μεταφοράς των απορριμμάτων. 
Όλες αυτές οι αποδείξεις καινοτομίας που μας επιτρέπουν να τα κάνουμε όλα πιο γρήγορα, πιο απλά και πιο εύκολα ξετυλίγονται σε μια δυνατή επικοινωνιακή καμπάνια με τηλεοπτική, digital και social media παρουσία αλλά και ενέργειες in store.

Στα απλά και στα περίπλοκα, στο μαγείρεμα ή την καθαριότητα, σε ένα γεμάτο νεροχύτη ή στο πάτωμα του σπιτιού μας, η SANITAS δρα αποτελεσματικά και γρήγορα σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας! Γιατί στη SANITAS, η καινοτομία έχει τον πρώτο λόγο: κάθε προϊόν είναι αποτέλεσμα έρευνας και εκτεταμένων εργαστηριακών ελέγχων, έχει πρωτοποριακή σύνθεση και χαρακτηρίζεται από σύνθεση υψηλής ποιότητας και αντοχής, που δίνει ασφάλεια σε όλες τις χρήσεις και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, είτε πρόκειται για τον καθαρισμό του σπιτιού είτε για τη συσκευασία των τροφίμων και τις σακούλες απορριμμάτων. Για τη SANITAS, η καινοτομία είναι ο τρόπος να κάνει τη ζωή μας πιο απλή, είναι καινοτομία που τη ζεις! 

TAGS