Project κουνούπια: Ήρθε η απόλυτη συσκευή για να πάρετε το αίμα σας πίσω | 0 bovary.gr
Project κουνούπια: Ήρθε η απόλυτη συσκευή για να πάρετε το αίμα σας πίσω | 0 bovary.gr
06|06|2019 15:08
SHARE
VAPONA

Project κουνούπια: Ήρθε η απόλυτη συσκευή για να πάρετε το αίμα σας πίσω


Η πιο ωραία εποχή του χρόνου έφτασε. Και μαζί της έφτασαν όλοι οι ενοχλητικοί επισκέπτες.

Ας το παραδεχτούμε. οι ιπτάμενοι βραδινοί επισκέπτες μας χαλάνε τον ύπνο και μας προκαλούν αφόρητη φαγούρα! Φέτος, λοιπόν ήρθε η ώρα να πάρουμε το αίμα μας πίσω, με τη νέα ηλεκτρική συσκευή Vapona με ρυθμιστή έντασης!

Η νέα ηλεκτρική συσκευή Vapona με ρυθμιστή έντασης διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό, και αποτελεί την ιδανική λύση για αποτελεσματικότητα μακράς διάρκειας ενάντια στα κουνούπια και κουνούπια τίγρης! Χάρη στην τεχνολογία διπλής αποτελεσματικότητας, μπορείτε να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας νύχτες ακόμα και με τα παράθυρα ανοιχτά και τα φώτα αναμμένα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να σύρετε το κουμπί από την normal λειτουργία στην max, και έπειτα από 15 λεπτά χρήσης, η αποτελεσματικότητα κατά των κουνουπιών θα είναι διπλάσια (σε σχέση με την normal). Έτσι, απολαμβάνετε ολοκληρωμένη προστασία, απαλλαγμένη από… τσιμπήματα! 

Και μη ξεχάσετε: Μπείτε στο https://www.minenoxleiste.gr/ καθώς από 03/06 θα είναι on-air ο πιο διαδραστικός διαγωνισμός κατά τον κουνουπιών! Απλά ψηφίζοντας ποια περίπτωση σας ταιριάζει περισσότερο μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε πλούσια δώρα και να…πάρετε το αίμα σας πίσω!  

Η νέα ηλεκτρική συσκευή έρχεται να συμπληρώσει την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων της Vapona για τα εντομοκτόνα και αντι-κουνουπικά που αποτελείται από εύχρηστες λύσεις όπως συσκευές για ταμπλέτες, ανταλλακτικά, spray εσωτερικού & εξωτερικού χώρου αλλά και εντομοαπωθητικά σώματος.