Zara Home
Zara Home
ZARA HOME

Το stylish αξεσουάρ από τα Zara Home που θα ομορφύνει το σπίτι και το look σου


Μια μικρή βόλτα στους λογαριασμούς των κοριτσιών της μόδας είναι αντιπροσωπευτική του ρεύματος που κυριαρχεί στα αξεσουάρ αυτής της σεζόν.

Tα φυσικά υλικά γίνονται η πρώτη ύλη των λεπτομερειών που απογειώνουν τις εμφανίσεις στην πόλη. Μια πλεκτή τσάντα-καλάθι είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι των outfit αμέτρητων ενημερωμένων γυναικών της μόδας: αλλά έχετε αναρωτηθεί γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;

 

 

Εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε τη δική μας εξήγηση σε αυτό το fashion φαινόμενο που συναντάμε τις τελευταίες σεζόν: αυτό που μας θυμίζει την φύση και μας φέρνει εμμέσως κοντά της, είναι αυτό που έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Οι τσάντες από ρατάν έχουν κατακλύσει την αγορά και είναι πολύ εύκολο να κάνετε μια δική σας.

Σκεφτήκαμε να πάμε την αγοραστική πρόταση ένα βήμα παραπέρα και να σας πείσουμε για την πολυχρηστικότητα αυτού του αξεσουάρ.

Μια πλεκτή τσάντα μπορεί να γίνει ένα μέσο αποθήκευσης που αλλάζει την ατμόσφαιρα του χώρου: (εξαιρετικά) ιδανικό για την κρεβατοκάμαρά σας.

Αυτή η πλεκτή τσάντα που βρήκαμε στα Ζara Home μπορεί να φιλοξενήσει όχι μόνο προσωπικά σας αντικείμενα (όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού -ή ακόμα και στην παραλία), αλλά και αντικείμενα που θέλετε να αποθηκεύσετε στο σπίτι. O,τι χωρά ο νους σας.

Μια έξυπνη αγορά γι’αυτό το καλοκαίρι!

Zara Home
Zara Home

Βρείτε το αξεσουάρ εδώ. 

Δείτε πώς μπορείτε να εντάξετε μια τέτοια τσάντα στο χώρο:

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Tα παπούτσια που μπορείς να βρεις στο Zara Home είναι καλύτερα ακόμα και από εκείνα των Zara

TAGS