Project σιδέρωμα: Να πώς κατάφερα να μειώσω τον χρόνο σιδερώματος στο μισό | 0 bovary.gr
Project σιδέρωμα: Να πώς κατάφερα να μειώσω τον χρόνο σιδερώματος στο μισό | 0 bovary.gr
21|06|2019 12:22
SHARE
PHILIPS

Project σιδέρωμα: Να πώς κατάφερα να μειώσω τον χρόνο σιδερώματος στο μισό


Με μια γρήγορη βόλτα στο διαδίκτυο θα ανακαλύψουμε δεκάδες tips για εύκολο σιδέρωμα, ή για καθόλου σιδέρωμα, ή για σιδέρωμα που γίνεται παιχνιδάκι. 

Κάποια από αυτά μπορεί να έχουν κάποιο αποτέλεσμα, ωστόσο αυτό είναι πολύ μικρό και σίγουρα δεν μας γλιτώνει από το βουναλάκι των φρεσκοπλυμένων ρούχων (που ως δια μαγείας δημιουργήθηκε πάλι) το οποίο πρέπει να διαχειριστούμε το συντομότερο δυνατό. 

Οι περισσότερες είμαστε εργαζόμενες. Είτε μητέρες, είτε σύντροφοι, είτε ανεξάρτητες γυναίκες με έντονη κοινωνική ζωή, είναι γεγονός (και διορθώστε με αν κάνω λάθος) πως το σιδέρωμα δεν είναι το ατού μας. Η ορθοστασία, η καλοκαιρινή ζέστη, ο χαμένος χρόνος από την βόλτα, τις δραστηριότητες, το σινεμά, ή απλά την ξεκούρασή μας, μας κάνει να αναβάλουμε συνέχεια αυτή τη χρονοβόρα και βαρετή διαδικασία. Πολλές φορές η σιδερώστρα γίνεται ο εφιάλτης μας και η γνώση ότι μπορεί να χάσουμε 2 ώρες από τη ζωή μας με τα πήγαινε-έλα στην κουζίνα να γεμίζουμε νερό το σίδερο φαντάζουν κάτι σαν μικρό βασανιστήριο. 

Ποιος δεν θέλει όμως ρούχα φρεσκοσιδερωμένα; Τέλεια, λεία, απαλά; Φροντισμένα υφάσματα που να αγκαλιάζουν τη σιλουέτα; Αν εδώ πούμε όχι, σίγουρα θα πούμε ψέμματα. Λατρεύουμε την αίσθηση του αψεγάδιαστου μεταξωτού πουκάμισου. Του T-shirt που αν και έχουμε χρόνια στη ντουλάπα, κάθε φορά καταφέρνει να δείχνει σαν καινούργιο. Μας ξετρελαίνει το slip dress που πέφτει τόσο ωραία πάνω μας χαρίζοντας μια απαλή μοναδική αίσθηση. 

Αυτή την αίσθηση του τέλεια σιδερωμένου ρούχου στον μισό σχεδόν χρόνο, μπορεί να τη δώσει μόνο το τελευταίο θαύμα της τεχνολογίας. Το υπερ-σύστημα σιδερώματος που ακούει στο όνομα Philips Perfect Care.

Ας ξεκινήσουμε κατ’ αρχάς από την εμφάνιση. Είναι ό,τι πιο όμορφο σε σύστημα σιδερώματος είδαμε τελευταία. Αεροδυναμική κατασκευή, ελαφρύ, ξεκούραστο κράτημα, υπέροχα χρώματα. Το δοχείο χωράει έως και 2 λίτρα νερού που σημαίνει 2 ώρες συνεχόμενη χρήση, χωρίς άλλη προσθήκη νερού.

Το μεγάλο asset του συστήματος σιδερώματος Philips Perfect Care, ωστόσο δεν είναι η ομορφιά του αλλά η τεχνητή νοημοσύνη του. Το πανίσχυρο αυτό σύστημα μάς δίνει την κατάλληλη ποσότητα ατμού ακριβώς όταν τη χρειαζόμαστε, αφού «διαβάζει» τα υφάσματα και γνωρίζει ακριβώς πότε και πώς κινείται το σίδερο, παρέχοντας ισχυρή βολή ατμού όταν πρέπει. Με τη βοήθεια της πλάκας T-ionicGlide, το σίδερο γλιστράει απαλά πάνω στα υφάσματα κάνοντας το σιδέρωμα μια μικρή μυστική απόλαυση. Σε σύγκριση με ένα απλό ατμοσίδερο, το Philips Perfect Care παράγει μέχρι και δύο φορές περισσότερο συνεχόμενο ατμό. Λιγότερος χρόνος για σιδέρωμα, περισσότερες όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας. 

Και τα καλύτερα μόλις ξεκινούν. Τι κάνετε όταν έχετε να σιδερώσετε ρούχα με διαφορετικά υφάσματα; Οι περισσότερες διαχωρίζουμε τα ευαίσθητα, τα οποία σιδερώνουμε πρώτα, τα βαμβακερά και άλλα υφάσματα αμέσως μετά σε μεγαλύτερη θερμοκρασία και τέλος σκληρά υφάσματα όπως τζιν στην υψηλότερη. Με την τεχνολογία OptimalTEMP, της Philips, δεν χρειάζεται να χάνουμε άλλο χρόνο. Το σύστημα σιδερώματος βρίσκεται αυτόματα στην τέλεια θερμοκρασία, χωρίς να αλλάξουμε ρυθμίσεις, για να σιδερώσουμε όλα τα υφάσματα χωρίς κόπο. Πόσο τέλειο; Πολύ. Όσο και το γεγονός ότι δεν θα κάψουμε ποτέ κάποιο ρούχο, όσο και να το αφήσουμε πάνω του. Οπότε, την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να μιλήσουμε στο τηλέφωνο, απλά ας αφήσουμε το Philips Perfect Care πάνω στο ρούχο. 

Και το φόρεμα που πρέπει να βάλω τώρα (τώρα όμως); 

Έχει συμβεί σε όλες μας. Να πρέπει να αλλάξουμε ρούχο για την δουλειά ή την έξοδο με τον χρόνο να πιέζει αφόρητα. Το σύστημα σιδερώματος Philips PerfectCare έχει απίστευτα ελαφρύ σίδερο που το καθιστά ιδανικό για σιδέρωμα σε κάθετη θέση. Κρεμάστε το φόρεμα ή το πουκάμισό σας και με τη βοήθεια του ατμού, σιδερώστε το σε χρόνο μηδέν. Και μην ανησυχήσετε ποτέ ξανά για τα άλατα. Το εύκολο σύστημα αφαλάτωσης Easy De-Calc Plus συλλέγει τα υπολείμματα αλάτων, και μάς ειδοποιεί με ηχητική και φωτεινή ένδειξη όταν χρειαστεί να κάνουμε αφαλάτωση.

Αν σκέφτεστε να κάνετε την επόμενη αγορά σας, επενδύστε στον ελεύθερο χρόνο. Αυτόν που σας προσφέρει το αθόρυβο σύστημα σιδερώματος Philips PerfectCare