Γίνετε κι εσείς μέλος της οικογένειας του αγαπημένου Κύριου Πατάτα
MR POTATO HEAD

Γίνετε κι εσείς μέλος της οικογένειας του αγαπημένου Κύριου Πατάτα

Ο Κύριος Πατάτας, το αγαπημένο και εμβληματικό παιχνίδι γενιών και γενιών, ανανεώνεται και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την «οικογένειά» του!

Ενόψει της τέταρτης ταινίας Toy Story, ο Kύριος Πατάτας ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες μαζί με τους φίλους του! 
Σχεδόν 30 χρόνια μετά την πρώτη ταινία της Disney Pixar, Toy Story, ο Κύριος Πατάτας ετοιμάζεται να υποδυθεί ξανά το ρόλο της ζωή του, στο Toy Story 4! Φυσικά, είναι αρκετά ταλαντούχος και σε άλλους ρόλους και… γι’ αυτό μπορείτε άλλωστε να τον συναντήσετε ως Iron Man, Spider

Man ή ακόμη και ως Woody ή Buzz! 
Η ιστορία του είναι ακόμα πιο μεγάλη, καθώς αποτελεί αγαπημένο παιχνίδι για παιδιά άνω των 2 ετών, από τη δεκαετία του 1950. Τότε ακόμη, το σώμα του ήταν ακόμη μία πραγματική πατάτα όπου μπορούσαν να τοποθετηθούν μάτια, μύτη, πόδια και άλλα αστεία αξεσουάρ για να σχηματίσουν και να δημιουργήσουν τον μέχρι σήμερα γνωστό Κύριο Πατάτα! Έως το 1952 είχε πλέον αγαπηθεί από όλους και αποτέλεσε το πρώτο παιχνίδι που διαφημίστηκε ποτέ στην τηλεόραση! Το 1953 γνώρισε την Κυρία Πατάτα και μαζί δημιούργησαν μία χαριτωμένη οικογένεια, ενώ από το 1964 ανανεώθηκε ριζικά και πλέον κατασκευάζεται από ασφαλές πλαστικό το οποίο είναι ακόμα πιο εύκολο στο παιχνίδι!

Από τον κλασικό ρόλο του έως τις πολλές διαφορετικές εκδοχές του, ο Κύριος Πατάτας υπόσχεται ακόμα πιο διαδραστική διασκέδαση για τους μικρούς μας φίλους, βοηθώντας τους παράλληλα να αναπτύξουν τις κινητικές τους ικανότητες.

Η ταινία Toy Story 4 παίζει στις αίθουσες από τις 20 Ιουνίου 2019 και ο Κύριος Πατάτας θα σας περιμένει να τον απολαύσετε από κοντά!


 
Η «οικογένεια» του Κύριου Πατάτα πιο αναλυτικά:
Classic – Κλασσικός Κύριος και Κυρία Πατάτα
Flying High – Κύριος και Κυρία Πατάτα που μετατρέπονται σε ιπτάμενα οχήματα!
Party Spud – Κύριος και Κυρία Πατάτα σε βαλιτσάκι με αξεσουάρ για πάρτι!
Safari – Τεράστιος Κύριος Πατάτας με καπελάκι σαφάρι! Περιέχει 2 μεγάλες και 2 μικρές πατάτες και πολλά αξεσουάρ για να μετατραπούν σε χαριτωμένα πατατο-ζωάκια!
Spider Man - Κύριος Πατάτας Spider Man
Marvel - Κύριος Πατάτας Avenger
Star Wars - Κύριος Πατάτας από την ταινία Star Wars
Toy Story 4 Classic: Ο Κύριος Πατάτας όπως εμφανίζεται στην ταινία Toy Story 4
Toy Story Mini – Κύριος Πατάτας σε μίνι μέγεθος μεταμφιεσμένος σε χαρακτήρες της ταινίας Toy Story 4
Toy Story 4 Woody & Buzz – Κύριος Πατάτας Woody και Buzz από την ταινία Toy Story 4

Δείτε περισσότερα στο https://shop.hasbro.com/el-gr