Zara Home
Zara Home
HOME DECOR

Το διακοσμητικό τρικ που χαρίζει αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε γυναικείο μπάνιο


Η πολυτέλεια είναι καθαρά προσωπική υπόθεση -ο καθένας την ορίζει με διαφορετικό τρόπο. Για άλλους είναι ζήτημα χρημάτων, για άλλους αποκλειστικά θέμα αισθητικής.

Αυτό το άρθρο είναι μια ωδή στη σημασία της λεπτομέρειας: τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας είναι αυτά που καθορίζουν την γεύση που μας αφήνει.

Αν πιστεύετε ότι η αίσθηση πολυτέλειας στο σπίτι πηγάζει μόνο μέσα από επιλογές που κοστίζουν ακριβά, η ιδέα που ακολουθεί έρχεται για να ανατρέψει αυτή την πεποίθηση.

Σε αυτό το άρθρο, εστιάζουμε στο -κατά κανόνα- μικρότερο δωμάτιο του σπιτιού: το μπάνιο μας είναι το πιλοτήριο στις καθημερινές πτήσεις ομορφιάς. Το κέντρο ελέγχου της προσωπικής μας υγιεινής. Αξίζει να του δώσουμε την προσοχή μας: αυτό θα μας ανταμείψει με μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης.

Παρατηρήστε πολύ προσεκτικά τα αντικείμενα που υπάρχουν στα ράφια του, στο νιπτήρα, μέσα στην μπανιέρα.

Το πόσα χρήματα έχετε διαθέσει γι' αυτά πολύ μικρή σημασία έχει. Αυτό που καθορίζει στον απόλυτο βαθμό την εικόνα που εκπέμπουν, είναι τα αποθηκευτικά μέσα που έχετε επιλέξει για να τα τακτοποιήσετε. Η αισθητική τους.

Τα αξεσουάρ του μπάνιου καθορίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό όλη την όψη του.

Εμείς, μέσα από φωτογραφίες σας δείχνουμε στην πράξη πώς μπορείτε να μεταμορφώσετε το μπάνιο σας. Το σετ μπάνιου μπορεί να αλλάξει την εικόνα του νιπτήρα, ένας μεταλλικός δίσκος (ή δίσκος με όψη μαρμάρου) κάνει τα μικροπράγματα του μπάνιου να δείχνουν «πολύτιμα».

Διάφανα βάζα κάνουν τα καλλυντικά να μοιάζουν με κοσμήματα.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας πείσουν για το υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα που θα έχει αυτό το διακοσμητικό τρικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: 10 πράγματα που πρέπει να έχει κάθε μοντέρνο και οργανωμένο μπάνιο

Design experts αποκαλύπτουν το μοναδικό αντικείμενο που χρειάζεται κάθε μπάνιο για να δείχνει πολυτελές