Βρήκαμε το κλιματιστικό που σε ακολουθεί παντού (κυριολεκτικά) | 0 bovary.gr
Βρήκαμε το κλιματιστικό που σε ακολουθεί παντού (κυριολεκτικά) | 0 bovary.gr
12|07|2019 11:41
SHARE
CARRIER

Βρήκαμε το κλιματιστικό που σε ακολουθεί παντού (κυριολεκτικά)


Αποπνικτική ατμόσφαιρα, υγρασία, ανυπόφορη ζέστη. Το κλίμα της Ελλάδας παραμένει μεσογειακό, έχοντας ωστόσο ενσωματώσει χαρακτηριστικά από την υποσαχάρια Αφρική. 

Η επέλαση του καύσωνα γίνεται αισθητή κάθε χρόνο και νωρίτερα ενώ η υγρασία κάνει εξαντλητική ακόμη και την πιο σύντομη βόλτα. 
Είναι γεγονός ότι η καθημερινότητα έχει αλλάξει. Και μαζί με αυτή άλλαξαν οι επιθυμίες και κυρίως οι ανάγκες μας. Τόσο στον επαγγελματικό χώρο, αλλά κυρίως στο ίδιο μας το σπίτι. Στο κυνήγι της ιδανικής θερμοκρασίας θα συναντήσουμε πολλά «όπλα». Όμως ποια είναι η καλύτερη λύση για εσένα που θέλεις την απόλυτη εμπειρία δροσιάς;
Tο μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να αγοράσεις απλά ένα air condition. Πρέπει να επιλέξεις ένα (πολύ) έξυπνο κλιματιστικό, το οποίο θα έχεις για μια ζωή. Ένα κλιματιστικό με ιστορία που ξεκινά το 1902 όταν ο Willis Carrier -ο εφευρέτης του κλιματισμού- σχεδίασε πρώτος το πρώτο Air condition στον κόσμο. Από τότε η Carrier, κάνει τον κόσμο που ζούμε καλύτερο, δημιουργώντας άνετα και παραγωγικά περιβάλλοντα, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν.

Ξεχωρίσαμε για εσένα δύο κλιματιστικά. Τη σειρά Carrier Platinum και τη Carrier Coastal Plus. Είτε ενδιαφέρεσαι για το σπίτι ή για το εξοχικό, κράτα σημειώσεις.

Για το εξοχικό στη θάλασσα
Κλιματιστικό Carrier Coastal Plus 
Ιδανικό για το σπίτι στη θάλασσα, διαθέτει -πέρα από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά- και ειδικές αντιδιαβρωτικές επιστρώσεις που το καθιστούν εξαιρετικά ανθεκτικό σε διαβρωτικά περιβάλλοντα όπως οι παραθαλάσσιες περιοχές.

Το ενεργοποιείς με ένα κλικ από την εφαρμογή στο κινητό σου λίγο πριν φτάσεις στο εξοχικό. Έτσι βρίσκεις το σπίτι δροσερό και όλοι είναι χαρούμενοι. Αλλά η χαρά είναι πρώτα από όλα δική σου, γιατί εκτός από το ιδανικό μικροκλίμα, κάνεις οικονομία αφού το Carrier Coastal Plus σου δίνει μέγιστη απόδοση με μικρή κατανάλωση ενέργειας ακόμα και σε δυσμενείς συνθήκες λειτουργίας. Για μεγαλύτερη οικονομία επίλεξε τη λειτουργία ECO και εξοικονόμησε έως και 60% ενέργεια. Με λειτουργία αυτοκαθαρισμού, αθόρυβη λειτουργία και λειτουργία ύπνου, το Carrier Coastal Plus θα σου προσφέρει τις διακοπές των ονείρων σου.

Για την πόλη 
Κλιματιστικό Inverter Carrier Platinum
Ένα έξυπνο Air condition με κλιματιζόμενο αέρα που σε ακολουθεί ό,τι κι αν κάνεις.

Με την λειτουργία Intelligent Eye ο δροσερός αέρας είτε έρχεται προς το μέρος σου σαν μια ευχάριστη φυσική αύρα ή πηγαίνει στην αντίθετη κατεύθυνση από την περιοχή που κινείσαι. Και για να εξοικονομείς ενέργεια, η μονάδα απενεργοποιείται μετά από 30' αν δεν βρίσκεται κάποιος στον χώρο και ενεργοποιείται όταν επιστρέψει. Και όχι μόνο. Το Inverter Carrier Platinum σου δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσεις τα επίπεδα της υγρασίας, ενώ εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση με μικρή κατανάλωση ενέργειας ακόμα και σε δυσμενείς συνθήκες λειτουργίας. Μάλιστα με το πρόγραμμα ECO, μπορείς να έχεις εξοικονόμηση ενέργειας έως και 60% σε σχέση με την κανονική λειτουργία.

Εννοείται φυσικά ότι όλα αυτά και άλλα πολλά μπορείς να τα κάνεις από το κινητό σου. Να ελέγχεις ένα ή περισσότερα κλιματιστικά μέσω της εφαρμογής για smartphones.

Το κλιματιστικό των κλιματιστικών αυτοκαθαρίζεται, έχει αθόρυβη λειτουργία και λειτουργία ύπνου ενώ έχει τη δυνατότητα να κάνει και αυτοδιάγνωση. 

Τα κλιματιστικά Carrier προσφέρουν κάτι παραπάνω από ιδανικό κλίμα στο σπίτι. Προσφέρουν την ποιότητα ζωής που όλοι πρέπει να έχουμε και αποτελούν μόνο ένα ελάχιστο δείγμα των τρόπων που λειτουργεί η Carrier για να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για να ζούμε, να εργαζόμαστε και να διασκεδάζουμε.