Η Huawei κερδίζει δύο βραβεία μέσα σε έναν μήνα | 0 bovary.gr
Η Huawei κερδίζει δύο βραβεία μέσα σε έναν μήνα | 0 bovary.gr
05|07|2019 10:00
SHARE
HUAWEI

Η Huawei κερδίζει δύο βραβεία μέσα σε έναν μήνα


Το HUAWEI P30 Pro κερδίζει τον τίτλο Best Smartphone 2019 στα European Hardware Awards και στο MWC Shanghai 2019 επιβεβαιώνοντας τη θέση του στην κορυφή.

Από τις 27 Μαΐου έως τις 27 Ιουνίου 2019, η Huawei κατάφερε να αποσπάσει δύο σημαντικότατα διεθνή βραβεία με το εκπληκτικό HUAWEI P30 Pro.

Στις 27 Μαΐου 2019, το HUAWEI P30 Pro, το smartphone που ξαναγράφει τους κανόνες της φωτογραφίας, αναμετρήθηκε με ολόκληρη την τεχνολογική ελίτ και ανακηρύχθηκε ως το Best Smartphone 2019 (Καλύτερο Smartphone του 2019) από την European Hardware Association, ακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του.

Στην προπαρασκευαστική φάση της 5ης ετήσιας απονομής των βραβείων “European Hardware Awards2019”, πάνω από 100 συντάκτες από τα μεγαλύτερα και εγκυρότερα τεχνολογικά μέσα επικοινωνίας της Ευρώπης, εξέτασαν προσεκτικά, πρότειναν και ψήφισαν για το καλύτερο hardware που υπάρχει.

Την περσυνή χρονιά, το βραβείο “Best Smartphone 2018”, πήγε στο HUAWEI P20 Pro ενώ φέτος η μεγάλη διάκριση πήγε στο HUAWEI P30 Pro, τον άξιο συνεχιστή της φήμης της εταιρείας αποδεικνύοντας την υπεροχή της στην αγορά των smartphones.

Η καταξίωση και η αναγνώριση από τους καλύτερους συντάκτες τεχνολογίας ήρθε για μια σειρά καινοτομιών όπως είναι η τετραπλή HUAWEI SuperSensing Leica κάμερα, ο SuperSpectrum αισθητήρας, ο πολύ δυνατός φακός με το 10x υβριδικό SuperZoom, η νέα κάμερα HUAWEI ToF (Time of Flight), τα αναβαθμισμένα οπτικά, η τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας με AI, η τεράστια μπαταρία και τα φανταστικά χρώματα.

Τα μέλη της European Hardware Association έχουν δημοσιεύσει συνολικά περισσότερα από 250.000 τεχνικά άρθρα μέσα σε περισσότερα από 10 χρόνια. Αυτή η γνώση και η συσσωρευμένη εμπειρία είναι που της δίνει τόσο μεγάλη αξία προσδίδοντας επίσης και βαρύτητα στις βραβεύσεις της.

Σχολιάζοντας τη βράβευση η European Hardware Association δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Huawei κέρδισε και πάλι το βραβείο Best Smartphone. Το HUAWEI P30 Pro κατέκτησε επάξια τον τίτλο του καλύτερου smartphone της αγοράς αλλάζοντας το παιχνίδι  μια για πάντα».

Το δεύτερο βραβείο Best Smartphone 2019 ήρθε έπειτα από μόλις 30 ημέρες, στις 27 Ιουνίου στην Σανγκάη, κατά τη διάρκεια του MWC 2019 Shanghai Summit όπου το HUAWEI P30 Pro προσπέρασε πολλές άλλες αξιόλογες συσκευές της κατηγορίας του και κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Smartphone στην απονομή των Asia Mobile Awards 2019.

Η σειρά HUAWEI P30 αγαπήθηκε και αναγνωρίστηκε από τους καταναλωτές παγκοσμίως ενώ ταυτόχρονα αποθεώθηκε στα διεθνή μέσα ενημέρωσης ήδη από το λανσάρισμά του. Αυτό γίνεται αντιληπτό και από τα νούμερα αφού μέσα στις πρώτες 85 ημέρες από τη διάθεσή του, πουλήθηκαν 10 εκ. συσκευές, 62 ημέρες νωρίτερα από τον χρόνο που χρειάστηκε η σειρά P20. Πρόκειται για το νέο ρεκόρ στις ναυαρχίδες της Huawei.

Στο MWC 2019 τον περασμένο Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη, μια άλλη ναυαρχίδα της Huawei κατέκτησε τον ίδιο τίτλο. Το HUAWEI Mate 20 Pro που λανσαρίστηκε το 2018, στέφθηκε Best Smartphone από την GSMA, χάρη στις πολύ ισχυρές επιδόσεις του, το εξαιρετικό σύστημα κάμερας, την ανθεκτική του μπαταρία, την καινοτόμα του φόρτιση και τον επαναστατικό του σχεδιασμό.

Τα τελευταία χρόνια, το Huawei Consumer Business Group παραμένει πιστό στη δέσμευσή του να αναβαθμίζει την καθημερινότητα των καταναλωτών μέσα από την εξέλιξη και την καινοτομία, κάνοντας άλματα στις Επιδόσεις, στην Φωτογραφία, στην Τεχνητή Νοημοσύνη, στην Επικοινωνία και στον Σχεδιασμό. Η ανταγωνιστικότητα των προϊόντων και η εμπειρία των χρηστών έχουν εκτοξευθεί. H Huaweiέχει επενδύσει πάνω από 480 δισ. Υuan (61 δισ. Ευρώ) την τελευταία δεκαετία και μέχρι το τέλος του 2018, είχε εξασφαλίσει 87.805 νέα χαρακτηριστικά.

Στο μέλλον η Huawei θα εξακολουθήσει να ηγείται και να δημιουργεί τάσεις μέσα από επενδύσεις στην Έρευνα, την Ανάπτυξη και την τεχνολογική της καινοτομία, δημιουργώντας προηγμένη τεχνολογία βελτιώνοντας τη ζωή και την καθημερινότητα των ανθρώπων.