Shutterstock
Shutterstock
26|08|2019 13:43
SHARE
DAYBED

Day Bed: Το έξυπνο έπιπλο που θα σώσει κάθε φοιτήτρια -Κουκλίστικο, γίνεται καναπές και κρεβάτι


Τα μικρά σπίτια, χρειάζονται έξυπνες ιδέες και ευέλικτα έπιπλα. Χρειάζονται μια διαφορετική ματιά στη διακόσμηση και -σίγουρα- αποθηκευτικούς χώρους. 

Όσο κι αν προσπαθούμε να χωρέσουμε τη ζωή μας -ειδικά στα φοιτητικά χρόνια- σε 40 και 50 τετραγωνικά, κάποιες φορές δεν τα καταφέρνουμε. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε έξυπνες λύσεις που θα κάνουν τους χώρους του σπιτιού πιο πρακτικούς και το ίδιο το σπίτι μας πιο όμορφο. 

Αν ετοιμάζετε το δικό σας σπίτι, το οποίο θα φιλοξενήσει 4 από τα πιο ωραία χρόνια της ζωής σας, ξεκινήστε να σκέφτεστε λίγο πιο πρακτικά. Το μικρό διαμέρισμα πρέπει να γίνει το καταφύγιό σας, ο χώρος στον οποίο θα περνάτε πολύ χρόνο μέσα στη μέρα. Θέλετε να είναι όμορφος αλλά να μπορεί να «βολευτεί» και η κολλητή ή η μικρή σας αδερφή όταν θα σας επισκέπτονται.

Ένα σωτήριο έπιπλο που μπορεί να κάνει τη διαφορά μέσα σε ένα φοιτητικό -και όχι μόνο- σπίτι, είναι το day bed. Πρόκειται για ένα κρεβάτι-καναπέ που μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

Είναι ό,τι πιο βολικό για έναν μεσημεριανό υπνάκο, ή για να φιλοξενήσετε κόσμο -αφού δεν χρειάζεται να το ανοίγετε και να το ξαναμαζεύετε. Αφαιρέστε απλά τα μαξιλάρια και δημιουργήστε ένα κρεβάτι που ξεπερνά τα δύο μέτρα σε μήκος. 

Όταν δεν το χρειάζεστε ως κρεβάτι, αλλά ως καναπέ, προσθέστε πάλι τα μαξιλαράκια του. Θα το βρείτε ιδιαίτερα άνετο και βολικό, ενώ είναι πραγματικά πανέμορφο. Οι τιμές του ποικίλλουν με το πιο οικονομικό να ξεκινάει από τα 55 ευρώ. 

IKEA

TAGS