Η χειροποίητη κούκλα Ελληνίδας δημιουργού στις 5 καλύτερες του κόσμου -Πηγαίνει για πρωτιά | 0 bovary.gr
Η χειροποίητη κούκλα Ελληνίδας δημιουργού στις 5 καλύτερες του κόσμου -Πηγαίνει για πρωτιά | 0 bovary.gr
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΩΡΟΥ

Η χειροποίητη κούκλα Ελληνίδας δημιουργού στις 5 καλύτερες του κόσμου -Πηγαίνει για πρωτιά


Η Candy είναι μια κούκλα. Κανονική, όχι από αυτές τις τυπικές που βρίσκεις στα παιχνιδάδικα, αλλά μια κούκλα που το έσκασε από τα επιδέξια χέρια του καλλιτέχνη που τη δημιούργησε και είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της σε μια νέα ζωή.

Δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτεται κάποιος όταν πρωτοκοιτάζει την Candy. Εγώ σκέφτηκα ότι αν είχα μια τέτοια κούκλα -σε κάθε ηλικία- θα μιλούσα μαζί της. Θα τη ρωτούσα να μου πει την άποψή της, για τους άντρες, για τη ζωή ή απλά για τον καιρό. 

Η όμορφη και εύθραυστη Candy, βγαλμένη από μια μεταμοντέρνα λίγο φουτουριστική, λίγο νοσταλγική εποχή, είναι δημιούργημα της βραβευμένης γλύπτριας και doll artist Κωνσταντίνας Μώρου. Δεν είναι η πρώτη της κούκλα. Η δημιουργός έχει το δικό της εργαστήριο όπου κάνει μαθήματα και φτιάχνει από την αρχή μέχρι το τέλος τις πιο εντυπωσιακές κούκλες που είδες ποτέ. 

Αν και με τα χέρια της έχει δώσει ζωή σε εκατοντάδες πλάσματα της φαντασίας της, η Candy ήταν αυτή που της έδωσε τη μεγάλη διάκριση. Η πανέμορφη κούκλα συμμετέχει στον παγκόσμιο διαγωνισμό Art Doll, Diamond Awards 2020 και διακρίθηκε αμέσως από τους κριτές. 

Η Κωνσταντίνα Μώρου είναι πλέον στις 5 καλύτερες δημιουργούς κούκλας (στην κατηγορία της) στον κόσμο και έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει ακόμη και την πρώτη θέση. 

Ας στηρίξουμε όλοι Κωσταντίνα Μώρου και την Candy, με την ψήφο μας για να κερδίσει την πρώτη θέση: Πατήστε εδώ και ψηφίστε την κούκλα της Κωνσταντίνας Μώρου.