Zara Home
Zara Home
WARM TEXTURES

3 υφάσματα που δημιουργούν cozy ατμόσφαιρα και χαρίζουν στιλ -Θα ντύσουν το σπίτι το φθινόπωρο


Το σπίτι λειτουργεί όπως ακριβώς το σώμα μας.

Εχει τις ίδιες ανάγκες: κατανόηση, ζεστασιά, καθαριότητα. Η ατμόσφαιρά του μοιάζει με την ψυχοσύνθεσή μας. Επηρεάζεται εύκολα από τα ερεθίσματα. Διψά για θετική ενέργεια και τρυφερότητα.

Οι διακοσμητικές επιλογές μας λειτουργούν σε αυτό, όπως ακριβώς λειτουργούν σε μας οι στιλιστικές: τα υφάσματα και τα χρώματα καθορίζουν την εικόνα του.

Το φθινόπωρο ακόμα δεν έχει δηλώσει την παρουσία του στην καθημερινότητά μας: συζητάμε γι’αυτό, το προσμένουμε και αναρωτιόμαστε τι μπορεί να κρύβει για μας στις αποσκευές του.

Οταν μπει για τα καλά στη ζωή μας, η δεύτερη θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί στις επιταγές του. Η θερμοκρασία του θα επηρεάσει τον τρόπο ζωής μας: ζεστά υφάσματα θα δημιουργήσουν ένα καταφύγιο για το σώμα μας. Είτε βρισκόμαστε έξω από το σπίτι μας, είτε μέσα σε αυτό.

Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε 3 υφάσματα που υπόσχονται να ντύσουν το σπίτι σας με ζεστασιά, δημιουργώντας cozy ατμόσφαιρα από τις πρώτες (κρύες) φθινοπωρινές ημέρες.

Τρία υφάσματα διαχρονικά, που χαρίζουν στιλ σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Ριχτάρια, μαξιλάρια, κλινοσκεπάσματα, καλύμματα είναι τα διακοσμητικά αξεσουάρ που αξίζουν την προσοχή μας τις ημέρες που έρχονται.

Βελούδο, οικολογική γούνα (faux fur) και κασμίρ είναι τρεις επιλογές που το φθινόπωρο περιμένουν να σας προσφέρουν την ζεστασιά και την απαλότητα που χρειάζεστε σε μια απαιτητική καθημερινότητα.

Μέσα από φωτογραφίες, δείτε την μεταμορφωτική τους δύναμη στο χώρο.

Βελούδινο άγγιγμα: Vintage αέρας. Αριστοκρατικό, ρομαντικό, ζεστό. Ενα βελούδινο αξεσουάρ (πχ. μαξιλάρι), ή κάλυμμα για τον καναπέ μπορεί να κάνει την διαφορά στο καθιστικό. 

Pexels/Chait Goli
Pexels/Chait Goli
Instagram/delinahsimmons
Instagram/delinahsimmons
Zara Home
Zara Home

Ζεστασιά με faux fur: Γούνινα μαξιλάρια, χαλιά, κουβέρτες, ριχτάρια. Σε κλασικές γήινες ή έντονες αποχρώσεις, συνδυάζονται άψογα με τα ξύλινα έπιπλα, με δερμάτινους καναπέδες και μεταλλικά σκαμπό.

Instagram/melsilvs
Instagram/melsilvs
Η&M Home
Η&M Home
Η&M Home
Η&M Home

Kασμιρένια απαλότητα: Κασμίρ, διαχρονικό, elegant. Ενα κασμιρένιο ριχτάρι ή κουβέρτα είναι must deco item για το φθινόπωρο. 

Instagram/velvetandlinen
Instagram/velvetandlinen
Ζara Home
Ζara Home