Unsplash/In Lieu & In View Photography
Unsplash/In Lieu & In View Photography
INSPIRATION

Τα αγαπημένα design items των home influencers -Πώς διακοσμούν τον προσωπικό τους χώρο


Κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον έχουν βρει χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο στους λογαριασμούς αυτών των design experts στο Instagram.

Κάθε λογαριασμός κι ένα μικρό διακοσμητικό εγχειρίδιο.

Οι επιδραστικοί άνθρωποι του interior design πειραματίζονται και μας παροτρύνουν να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας στο σπίτι δημιουργώντας ένα περιβάλλον ευχαρίστησης κάθε στιγμή της ημέρας. Οι άνθρωποι που έχουν αφοσιωθεί στο interior design, πίσω από κάθε αντικείμενο, βλέπουν την μικρή ιστορία που κρύβεται για την ζωή μας και την αφηγούνται με διαφορετικούς τρόπους, μέσα από διακοσμητικούς συνδυασμούς που τέρπουν το βλέμμα.

Οι 5 design experts που ακολουθούν έχουν τις δικές τους αγαπημένες επιλογές για τους προσωπικούς τους χώρους.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν περιγράφουν ένα μικρό κομμάτι από την καθημερινότητά τους.

Τα αντικείμενα που επιλέγουν για τα δωμάτια του σπιτιού τους δεν αποτυπώνουν μόνο μερικές από τις τοπ τάσεις στο interior design σήμερα, αλλά και την στάση ζωής τους.

1) Jess Kirby (143k followers): Ανοιχτά ράφια -Statement καθρέπτης-Κουτιά αποθήκευσης με στιλ- Μοντέρνα φωτιστικά-Μεγάλα, πλεκτά καλάθια για αποθήκευση 

 

 

 

 

 

 

 

 

2) Erin (mytexashouse) -(453k followers): Βάζα με λουλούδια, λευκά έπιπλα, υφάσματα με ζεστή υφή, φυτά εσωτερικού χώρου, statement φωτιστικά.

 

 

 

 

3) dearlillie -(260k followers): Statement φωτιστικά και χαλιά, ένα εντυπωσιακό centerpiece στην τραπεζαρία, μεγάλοι καθρέπτες, βάζα με λουλούδια.

 

 

 

 

4) beckiowens (Becki Owens) -(996k followers): Mεγάλοι καθρέπτες, wall art, μεγάλα καλάθια, εντυπωσιακά διακοσμητικά βάζα, γήινοι τόνοι, λευκό, διακοσμητικά μαξιλάρια.

 

 

 

 

 

 

5) decorgold -(241k followers): Statement φωτιστικά, διακοσμητικά βάζα με λουλούδια, λευκό και γήινοι τόνοι. 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Το έντονο χρώμα που εισβάλλει στην κουζίνα το φετινό φθινόπωρο -Με την έγκριση των interior designers

Το διακοσμητικό τρικ που μεταμορφώνει κάθε δωμάτιο και σηκώνει το βλέμμα ψηλά