8 top συσκευές σε απίθανες τιμές από τη Huawei | 0 bovary.gr
8 top συσκευές σε απίθανες τιμές από τη Huawei | 0 bovary.gr
04|10|2019 16:01
SHARE
HUAWEI

8 top συσκευές σε απίθανες τιμές από τη Huawei


Το Smartphone Festival, ο θεσμός της Huawei που φέρνει τους καταναλωτές στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων, πραγματοποιείται και φέτος, σε πανελλαδικό επίπεδο, από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και για 6 συνεχόμενες εβδομάδες, χαρίζοντας στους λάτρεις των smartphones και των gadgets τη δυνατότητα να γνωρίσουν περισσότερα αναφορικά με τα κορυφαία smartphones της Huawei  για όλες τις προτιμήσεις, όπως φυσικά και να τα αποκτήσουν σε μοναδικές τιμές. 

Πιο συγκεκριμένα, οι συσκευές που συμμετέχουν στο Smartphone Festival και θα διατίθενται από το δίκτυο των επισήμων συνεργατών της Huawei σε προνομιακές τιμές είναι, από τη σειρά Υ τα Y7 2019 και Y5 2019, από τη σειρά P τα P30 Pro, P30, P30 Lite και P20, καθώς και το MATE 20 Lite.

Αν είσαι λοιπόν λάτρης της τεχνολογίας, μη χάσεις και φέτος τη μοναδική ευκαιρία να μπεις στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και να κάνεις δικό σου ένα κορυφαίο smartphone της Huawei σε ασυναγώνιστη τιμή.
Αναλυτικότερα, τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά των 8 συσκευών Huawei που συμμετέχουν στο Smartphone Festival 2019:

Huawei Y7 2019

Κομψός σχεδιασμός, ισχυρή απόδοση, αυτόματη επεξεργασία φωτογραφιών. Το Huawei Y7 2019 διαθέτει μεγάλη Dewdrop οθόνη 6,26”, 1520 x 720 HD+ IPS για καθαρή και ευρεία οπτική, μεγαλύτερη καθαρότητα και φυσικά χρώματα από κάθε γωνία θέασης. Διαθέτει επίσης οκταπύρηνο επεξεργαστή  Qualcomm Snapdragon 450 Octacore chipset, με 32GB μνήμης και 3GB μνήμης RAM, για ομαλή εμπειρία κατά τη χρήση πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα και υποστηρίζει MicroSD κάρτα για αποθήκευση έως 512 GB. Επιπλέον διαθέτει διπλή AI πίσω κάμερα 13 MP & 2MP  η οποία χάρη στο μεγάλο διάφραγμα f/1.8 μπορεί να εστιάζει στα αντικείμενα με καλύτερο φωτισμό, καθώς και να αναγνωρίσει πάνω από 500 σκηνές σε 22 κατηγορίες ώστε να βελτιστοποιεί το αποτέλεσμα σε πραγματικό χρόνο, καθώς και Selfie Camera 8 MP, η οποία διαθέτει αυτόματη επεξεργασία για να βγάζει τέλειες φωτογραφίες. Τέλος, η μπαταρία 4000 mAh με την AI τεχνολογία εγγυάται εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ το Face Unlock 2.0 παρέχει ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων.

Huawei Y5 2019

Εικόνα, ήχος, αποθήκευση: μια συσκευή ικανή να καλύψει κάθε ανάγκη. Το Huawei Y5 2019 διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6761 , πλαισιωμένο από 2 GB RAM, επιτυγχάνοντας γρήγορη ταχύτητα και υψηλές επιδόσεις στο multitasking. Χάρη στη μεγάλη HD+ Dewdrop οθόνη 5.71''', με 87% αναλογία σώματος-οθόνης, παρέχει καλύτερη θέαση για βίντεο, φωτογραφίες και βιβλία, ενώ επιπλέον, αποκλείει το επιβλαβές μπλε φως και έχει πιστοποίηση TÜV Rheinland. Με την κύρια κάμερα των 13  MP f/1.8 αποτυπώνει φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ η κάμερα 5 ΜP αποδίδει τις πιο ρεαλιστικές selfies. Όσον αφορά τον ήχο, το HUAWEI Y5 2019 να λειτουργήσει ως φορητό ηχείο, αφού μπορεί να αποδόσει επιπλέον 6db ήχου με ισχυρότερα εφέ μπάσου. Τέλος διαθέτει 16GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνονται με μία κάρτα microSD έως και 512GB,  3.020mAh μπαταρία με λειτουργία έξυπνης διαχείρισης, και ξεκλείδωμα Αναγνώρισης Προσώπου καθώς και Αισθητήρα Δακτυλικών Αποτυπωμάτων.

P20 64 GB

Μεγάλη οθόνη, πρωτοποριακό UI, dual camera, dual SIM.  Με μια κομψή οθόνη 5.8" 1080 x 2244 που καλύπτει σχεδόν πλήρως την μπροστινή όψη της συσκευής, το Huawei P20 εντυπωσιάζει από την πρώτη ματιά, προσφέροντας υψηλή ανάλυση και ζωντανά χρώματα. Με ισχυρό επεξεργαστή Kirin 970 οκτώ πυρήνων, λογισμικό EMUI 8.1 και Android 8.1 Oreo, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ανεπανάληπτη εμπειρία χρήσης. Για λήψη φωτογραφιών  με κορυφαία ποιότητα, σε κάθε συνθήκη και συνομιλία μέσω βίντεο, διαθέτει οπίσθια κάμερα 20 και 12 Megapixel f/1.8 και εμπρόσθια Camera 24 Megapixel f/2.0 για ασυναγώνιστες selfies. Τέλος με 64GB ενσωματωμένου χώρου αποθήκευσης και 4GB μνήμης RAM, εγγυάται ένα αναβαθμισμένο σύστημα διαχείρισης αποθήκευσης, ενώ η λειτουργία Dual Sim προσφέρει τη δυνατότητα εγκατάστασης και λειτουργίας 2 καρτών Sim ταυτόχρονα, σε μία μόνο συσκευή.

MATE 20 Lite 

Επαναστατικός σχεδιασμός, Τεχνητή Νοημοσύνη, 4 κάμερες. Το πρώτο smartphone με 4 κάμερες και IPS οθόνη 6.3" 1080 x 2340, το Huawei Mate 20 Lite διαθέτει selfie κάμερες 24 megapixel & 2 megapixel για λήψη φωτογραφιών και συνομιλία μέσω βίντεο, και οπίσθιες κάμερες 20 megapixel & 2 megapixel με LED φλας, για λήψη φωτογραφιών ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον η τεχνολογία HDR ενισχυμένη με Τεχνητή Νοημοσύνη προσφέρει 22 κατηγορίες αναγνώρισης αντικειμένων και περιβαλλόντων, αποδίδοντας φωτογραφίες με πραγματικά χρώματα και λήψεις βίντεο γεμάτες ζωντάνια, ενώ η αυτόματη λειτουργία "καλλωπισμού" με Τεχνητή Νοημοσύνη αποδίδει καθαρές, πανέμορφες selfies με bokeh εφέ που ξεχωρίζουν. Με ασυναγώνιστο επεξεργαστή Kirin 710, 8 πυρήνων, τεχνολογία ταχύτατης φόρτισης  και κορυφαία σχεδίαση, προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις. Έρχεται με 64GB ενσωματωμένου χώρου αποθήκευσης και 4GB μνήμης RAM. Επιπλέον, διαθέτει μια υποδοχή microSD που υποστηρίζει κάρτες μνήμης μέχρι 256 GB για πρόσθετη χωρητικότητα αποθήκευσης, ενώ θύρα micro-USB 2.0 επιτρέπει τη χρήση της συσκευής για μαζική αποθήκευση ενώ χρησιμεύει επίσης και ως θύρα φόρτισης.

P30 PRO 256 GB και P30 PRO 128 GB

Τετραπλή κάμερα Leica, επεξεργασία βίντεο μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης, καινοτόμο chipset Kirin 980: η βραβευμένη συσκευή της Ηuawei σου παρέχει όσα έχεις φανταστεί. Με οθόνη 6.47" 2340x 1080 που καλύπτει σχεδόν πλήρως την μπροστινή όψη της συσκευής, τον ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 980  και λογισμικό Android 9.0 Pie, το Huawei P30 Pro έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μία ασύγκριτη εμπειρία χρήσης, η οποία χάρισε στη ναυαρχίδα της Huawei το βραβείο του καλύτερου smartphone 2019-2010 «EISA Best Smartphone 2019-2020». Το σύστημα τετραπλής κάμερας της Leica διαθέτει μια κύρια κάμερα 40 MP, έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό 20 MP, έναν τηλεφακό 8 MP και 1 φακό ToF , ενώ  η καθιερωμένη συνεργασία ανάμεσα στον αισθητήρα SuperSpectrum της HUAWEI, στο ISP του Kirin 980 και στον αλγόριθμο που ανέπτυξε η ίδια η Huawei, συμβάλλει στην αύξηση του φωτισμού κατά 40% διατηρώντας ζωντανές τις αναμνήσεις κάθε στιγμή της ημέρας. Επιπλέον, η εμπρόσθια κάμερα 32MP του HUAWEI P30 Pro αναγνωρίζει έξυπνα το πρόσωπό και παρέχει εξαιρετικές selfie, ενώ οι λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης προσφέρουν την δυνατότητα δημιουργίας  μικρών κινηματογραφικών κομψοτεχνηματων. Έρχεται με 256 GB  ενσωματωμένου χώρου αποθήκευσης και 8GB μνήμης RAM ή 128 GB ενσωματωμένου χώρου αποθήκευσης και 6GB μνήμης RAM αντίστοιχα, προηγμένο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και υποστηρίζει διασύνδεση USB-C, USB 3.1  που επιτρέπει την χρήση της θύρας για γρήγορη φόρτιση, μπαταρίας 4200mΑh . Τέλος το Huawei P30 Pro διαθέτει πιστοποίηση IP68 για την αντοχή σε νερό και σκόνη.

P30

Τριπλή κάμερα Leica, λαμπερές selfie, ασυναγώνιστες επιδόσεις. Χάρη στο καινοτόμο chipset Kirin 980, το πρώτο παγκοσμίως chipset κινητών συσκευών στα 7 nm, σε συνδυασμό με τα 6 GB μνήμης RAM και τα 128 GB μνήμης αποθήκευσης, το P30 μετατρέπεται σε ένα “θηρίο” επιδόσεων. Επιπρόσθετα, η κομψή Oled Dewdrop οθόνη 6.1" 2340x 1080 που καλύπτει σχεδόν πλήρως την μπροστινή όψη της συσκευής, έχει σχεδιαστεί με σκοπό να παρέχει μια ευρύτερη και καλύτερη εμπειρία θέασης, με ζωηρά και λαμπερά χρώματα. Για λήψη κορυφαίων φωτογραφιών σε οποιαδήποτε συνθήκη και συνομιλία μέσω βίντεο, διαθέτει κύρια κάμερα 40 Megapixel  f/1.8 , ενώ η εμπρόσθια κάμερα 32MP προσφέρει selfie που θα λάμπουν με εκπληκτική λεπτομέρεια, ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής λήψης. Επίσης, διαθέτει έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό 16MP, και έναν τηλεφακό 8 MP. Τέλος, η άνεση αποτελεί προτεραιότητα για την Huawei, και το P30 την προσφέρει σε γενναίες δόσεις με τον προηγμένο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και την λειτουργία κοινής χρήσης δεδομένων μεταξύ συσκευών για μία εύκολη και ξεκούραστη εμπειρία χρήστη.

P30 Lite 

Κομψή σχεδίαση, εκπληκτική οθόνη, επαναστατική εμπειρία gaming. Το Huawei P30 Lite διαθέτει 6.15" οθόνη με ανάλυση 2312 x 1080 και TÜV Rheinland Eye Comfort Πιστοποίηση, η οποία έχει σχεδιαστεί για να είναι πιο ξεκούραστη για τα μάτια και να προσφέρει μια πιο άνετη εμπειρία προβολής. Επιπλέον, ο κομψός, λεπτεπίλεπτος σχεδιασμός του, χαρίζει ένα υψηλό αισθητικά αποτέλεσμα, ενώ χωράει άνετα στην παλάμη του χεριού σας. Παράλληλα, η εμπρόσθια κάμερα 24MP επιτρέπει την λήψη 3D selfies,ενώ η οπίσθια κάμερα αποτυπώνει πιο ευκρινείς φωτογραφίες από ποτέ. Όσον αφορά το gaming, η συσκευή διαθέτει επαναστατική τεχνολογία επεξεργασίας γραφικών που υποστηρίζεται από την GPU TURBO 2.0 και βελτιώνει την απόδοση για μια γρηγορότερη, ομαλότερη και πιο ισχυρή εμπειρία στα παιχνίδια. Τέλος, με την η ισχυρή μπαταρία των 3340mAh, τη βελτιωμένη μνήμη RAM 4GB και τον χώρο αποθήκευσης 128GB, το P30 Lite αναδεικνύεται σε μία από τις πιο ολοκληρωμένες συσκευές της Huawei P series. 

Μπορείτε να προμηθευτείτε τις παραπάνω συσκευές σε προνομιακές τιμές μέσω των επίσημων συνεργατών της Huawei, στα πλαίσια του Smartphone Festival, τη μεγαλύτερη γιορτή της τεχνολογίας που συνεχίζεται μέχρι 31 Οκτώβρη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το consumer.huawei.com/gr.