Καθιστικό και cofee table
Φωτογραφία: Unsplash/ Mateo Fernández
18|10|2019 15:10
SHARE
COFFEE TABLE

Coffee table styling: 5 διαφορετικοί τρόποι να διακοσμήσεις το τραπεζάκι του καθιστικού το φθινόπωρο


Τις ιστορίες της καθημερινότητάς μας τις γράφουμε με πρόσωπα που γνωρίζουμε καλά ή καθόλου: στο δρόμο, στη δουλειά, στο σπίτι μας. Στο τελευταίο, τα έπιπλα απαρτίζουν το σκηνικό στο οποίο εκτυλίσσεται η ζωή μας όταν δεν μας βλέπει κανείς -ή έστω τα πολύ αγαπημένα μας πρόσωπα.

Εκεί που οι παρέες ενώνονται και απολαμβάνουμε στιγμές χαλάρωσης, στο σαλόνι, το έπιπλο που βρίσκεται συνήθως στο κέντρο του σύμπαντός του είναι το coffee table. Το μικρό τραπεζάκι με τις απεριόριστες δυνατότητες διακόσμησης.

To coffee table το φθινόπωρο παίρνει ύφος, χρώμα, γεύση και σχήμα από διακοσμητικά, βιβλία και ζεστά ροφήματα, από αρωματικά κεριά, ξύλινα αξεσουάρ, βάζα και σερβίτσια.

Αν θέλετε να αλλάξετε την όψη του coffee table αυτή την εποχή, είναι η ιδανική στιγμή να δείτε τις 5 προτάσεις που ακολουθούν: 5 εναλλακτικοί τρόποι διακόσμησης κάνουν το μικρό τραπεζάκι ένα έπιπλο που αναβαθμίζει την ποιότητα της διακόσμησης όλου του χώρου. Δεν είναι απαραίτητο να μπείτε σε μεγάλα έξοδα για να αλλάξετε την εικόνα του. Με διακοσμητικά που μπορεί να έχετε ήδη στο σπίτι μας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή εικόνα. Ο τρόπος με τον οποίο θα τα τοποθετήσετε στο τραπέζι έχει την μεγαλύτερη σημασία στο τελικό αποτέλεσμα (θα δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε τι εννοούμε).

Πάμε να δούμε 5 τρόπους μεταμόρφωσης του coffee table το φθινόπωρο:

Προσωπικός χαρακτήρας: Διακοσμήστε το coffee table με τα αγαπημένα σας λουλούδια, τα 2 (ή 3) βιβλία που αγαπάτε, ένα ιδιαίτερο design item και ένα αρωματικό κερί.

https://www.instagram.com/p/B3PrlP9npW8/

Διακοσμητικά από φυσικά υλικά (ξύλο, ρατάν) -ένα ξύλινο μπολ ή δίσκος αμέσως δημιουργούν μια εικόνα που αποπνέει cozy vibes.

https://www.instagram.com/p/B2cxNUznsQR/

Eνα μπολ με φθινοπωρινά λουλούδια αρκεί.

https://www.instagram.com/p/BpF0KWlnnSj/

Τοποθετήστε στο τραπεζάκι ένα ξεχωριστό -για εσάς- αντικείμενο (από μια προσωπική σας συλλογή, κάτι που αγοράσατε από ένα ταξίδι, ένα οικογενειακό κειμήλιο) που θα τραβήξει αμέσως το βλέμμα των καλεσμένων σας.

https://www.instagram.com/p/Bm4w5fag5pG/

Ενα όμορφο σερβίτσιο (για να απολαύσετε ένα ζεστό ρόφημα) μπορεί να είναι το μοναδικό διακοσμητικό στο coffee table.

https://www.instagram.com/p/B3P31YBIcq8/




SHARE