Λινάτσα, σατέν,τσόχα, γούνα – Στολίζουν εντυπωσιακά το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι | 0 bovary.gr
Λινάτσα, σατέν,τσόχα, γούνα – Στολίζουν εντυπωσιακά το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι | 0 bovary.gr
TABLE RUNNER

Λινάτσα, σατέν,τσόχα, γούνα – Στολίζουν εντυπωσιακά το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι


Λίγο πριν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις για πολλούς από εσάς.

Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου, συγγενείς και φίλους, μην περιορίζεσαι μόνο στην κουζίνα και τις γευστικές απολαύσεις, αλλά δώσε βάση στο στολισμό του τραπεζιού σου.

Αυτό άλλωστε είναι και το σημείο γύρω από το οποίο θα καθίσουν, θα γευματίσουν και θα συζητήσουν την περισσότεροι ώρα όσοι αποδεχθούν την πρόσκληση σου.

Ο στολισμός του τραπεζιού μπορεί να είναι αρκετά εύκολη υπόθεση, αλλά και πιο δύσκολη, αν αποφασίσεις να αντιγράψεις την περίτεχνη διακόσμηση που βλέπεις στις βιτρίνες των καταστημάτων με είδη σπιτιού.

Μην περιορίζεσαι σε ένα ακριβό σερβίτσιο σε γιορτινά χρώματα, άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και χρησιμοποίησε το ράνερ ως στολίδι!

Πρόκειται για το ύφασμα που καλύπτει το τραπέζι κατά μήκος – όχι όμως ολόκληρη την επιφάνεια του- και μπορεί να προστεθεί ακόμα και πάνω από ένα καλαίσθητο τραπεζομάντηλο.

Στην αγορά θα βρεις μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων, αλλά και υφασμάτων.

Προτίμησε το κλασικό, γιορτινό κόκκινο και συνδύασε το με λευκό ή διάλεξε παστέλ, γκρι, καρό, πουά, ακόμα και υφάσματα με σχέδια όπως τάρανδοι και έλατα.

Κι αν ακόμα νομίζεις πως είναι ένα κοινό τραπεζομάντηλο, σου δείχνουμε ότι η λινάτσα, το σατέν, ακόμα και η γούνα μπορούν να χαρίσουν θαλπωρή και ζεστασιά στο σκηνικό, αρκεί να συνδυαστούν σωστά με διακοσμητικά στοιχεία, όπως κουκουνάρια, λουλούδια, χριστουγεννιάτικες μπάλες, κεριά και πορσελάνινα σερβίτσια.