WHITE SOFA

Λευκός καναπές, ο δύσκολος: Γιατί δεν πρέπει να τον φοβάσαι, 5 λόγοι


O καναπές είναι ένα από τα βασικά κομμάτια του καθιστικού και μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει τον χώρο.

Λευκό καναπές. Ένα από τα εμβληματικά στοιχεία της μίνιμαλ διακόσμησης στο σπίτι. Μπορεί να αναβαθμίσει την διακόσμηση του σαλονιού σου, κάνοντάς το να δείχνει πιο κομψό. Υψηλή αισθητική, φινέτσα, αίσθηση χαλάρωσης,, ηρεμίας και ελευθερίας, ρομαντισμός. Μπορεί να συνυπάρξει με όλα τα χρώματα και με κάθε διακοσμητικό ύφος (μοντέρνο, κλασικό, boho, vintage, country). Πολλοί δεν τον επιλέγουν για το σαλόνι τους, από φόβο μήπως λεκιαστεί. Όμως, όπως θα δείτε, υπάρχουν πια αρκετοί λόγοι για να τον εντάξετε στη διακόσμηση του σπιτιού. Συγκεκριμένα, οι παρακάτω έξι.

1) O λευκός καναπές, αν λεκιαστεί, μπορεί να καθαριστεί εύκολα (πια): Πολλοί γονείς φοβούνταν να εντάξουν στο σαλόνι τους λευκό καναπέ λόγω του ότι τα παιδιά με κάποια σκανταλιά θα μπορούσαν να τον λερώσουν. Πλέον, υπάρχει λύση. Κρύβεται στην ύφανση του λευκού καναπέ (stain repellent fabric) που μπορεί να απομακρύνει εύκολα τον λεκέ με λίγο νερό.

 

2) Δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα: Ο λευκός καναπές είναι διαχρονικός, δεν είναι ποτέ πασέ. Είναι ένα κομμάτι επίπλωσης- επένδυση. Αξίζει να γίνει μέρος της επίπλωσης και του δικού σας σαλονιού. Η αγορά ενός καναπέ έχει υψηλό κόστος, τις περισσότερες φορές, γι'αυτό θα ήταν καλό, πριν προχωρήσετε σε αυτή, να έχετε καταλήψη σε ένα χρώμα που δεν θα γίνει εύκολα από την μόδα. Λευκό και μαύρο είναι ιδανικές επιλογές.

 

3) Η αλλαγή στην διακόσμησή του γίνεται εύκολα: Με μαξιλάρια και ριχτάρια διαφορετικής απόχρωσης, ο λευκός καναπές μπορεί να δείξει πολύ διαφορετικός. Ανά σεζόν μπορείτε να κάνετε αλλαγές και να φαίνεται σαν καινούριος. Με έμπνευση και φαντασία μπορείτε να τον δείτε να μεταμορφώνετε χωρίς να έχετε ξοδέψει μια περιουσία.

 

4) Ταιριάζει με όλα τα χρώματα: Ανέκαθεν το λευκό και το μαύρο ήταν χρώματα που ταιριάζουν με όλες τις αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας. Μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα χρώματα που μπορεί να έχει το σαλόνι σας.

 

5) Χαλάρωση στο σπίτι : Ο λευκός καναπές αποπνέει έναν άλλο αέρα. Ηρεμίας, ελευθερίας. Το λευκό επιδρά θετικά στην ψυχολογία. Μας κάνει να νιώθουμε πιο χαλαροί.  Η διακόσμηση το αγαπά.