Instagram /casajoshuatree
Instagram /casajoshuatree
13|03|2017 16:30
SHARE
ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ

Το μαξιλάρι που θα βλέπεις σε κάθε σπίτι -Σαλόνι και κρεβατοκάμαρα


Στο κρεβάτι, στον καναπέ, στις καρέκλες, τις πολυθρόνες ή το πάτωμα. Τα μαξιλάρια αποτελούν ένα από τα στοιχεία της διακόσμησης, που ανάλογα με το πού και πώς θα τοποθετηθούν, κάνουν ένα χώρο φιλόξενο, άνετο και εντυπωσιακό.

Αν θέλετε να ανανεώσετε το χώρο σας με τον πιο προσιτό και στιλάτο τρόπο, τότε μπορείτε να συνδυάσετε τη χάρη πολλών μαξιλαριών σε ένα και μοναδικό: το μαξιλάρι τύπου λουκάνικο.

Διαφέρει από τα κοινά διακοσμητικά μαξιλάρια, γιατί είναι στενόμακρο και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να φτάνει από τη μια άκρη του καναπέ στην άλλη, ενώ είναι άνετο και αναπαυτικό για τη μέση και την πλάτη.

Λόγω του μεγέθους του, αποτελεί από μόνο του το statement αξεσουάρ της διακόσμησης ενός χώρου και πόσο μάλλον όταν τα χρώματα, τα πάτερνς και τα πριντς του είναι ιδιαίτερα.

Το συγκεκριμένο μαξιλάρι μπορεί να τοποθετηθεί μόνο του επάνω σε έναν καναπέ ή να συνδυαστεί με μικρότερου και μεσαίου μεγέθους διακοσμητικά μαξιλάρια.

Επίσης, μια από τις προτάσεις είναι να το επιλέξετε για την κρεβατοκάμαρα σας και να το τοποθετήσετε κάτω ακριβώς από τα μαξιλάρια ύπνου και να λύσετε ένα από τα «μεγαλύτερα» θέματα διαμάχης μεταξύ ζευγαριών κατά τη διάρκεια του ύπνου σας, αφού πια θα μοιράζεστε ένα κοινό και μοναδικό με τη /το σύντροφο σας.

 

 

Chill zone all ready for the retreat this weekend that I'm hosting with @bossladiesmag ✨ it's a grey and rainy day, can't wait to get the fire going I did a home tour in my stories of how I set everything up for the weekend

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Casa Joshua Tree (@casajoshuatree) στις Ιαν 13, 2017, 1:48μμ PST