O απίθανος τρόπος για να ταξιδέψεις με την γάτα σου -Θα την παίρνεις παντού μαζί σου | 0 bovary.gr
O απίθανος τρόπος για να ταξιδέψεις με την γάτα σου -Θα την παίρνεις παντού μαζί σου | 0 bovary.gr
08|08|2017 09:15
SHARE
ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

O απίθανος τρόπος για να ταξιδέψεις με την γάτα σου -Θα την παίρνεις παντού μαζί σου


Αν έχεις κατοικίδιο, τότε θα γνωρίζεις από πρώτο χέρι, ότι η μεταφορά του κατά τη διάρκεια των διακοπών δεν είναι πάντα παιχνιδάκι.

Μερικοί από τους τετράποδους φίλους μας μπορεί να έχουν εξοικειωθεί με τη μετακίνηση και τις μεγάλες αποστάσεις, άλλοι πάλι όμως υποφέρουν, «διαμαρτύρονται» και ζητούν απεγνωσμένα να βγουν από το αυτοκίνητο.

Κι αν στην περίπτωση του σκύλου μπορεί κανείς να συνεννοηθεί κάπως καλύτερα, όταν έχεις να κάνεις με γάτα, τα πράγματα δυσκολεύουν.

Για το λόγο αυτό, μια εταιρεία αντλώντας έμπνευση από την άνεση και τη χαλάρωση που προσφέρει μια αιώρα στον άνθρωπο, δημιούργησε αντίστοιχη αιώρα για γάτες, η οποία πωλείται στο Tooty Store στην τιμή των 40 δολαρίων.

Η αιώρα αυτή τοποθετείται στην εσωτερική μεριά στο παράθυρο του αυτοκινήτου, όπου σταθεροποιείται με βεντούζες και σύμφωνα με τον πωλητή της αποτελεί μια άνετη, ασφαλή θέση -κρεβάτι για να κοιμηθεί μια γάτα κάτω από τη ζεστασιά του ήλιου, ενώ ταξιδεύει.

Σχετικό βίντεο αναρτήθηκε στη σελίδα Cat Lovers World στο Facebook και συγκέντρωσε περισσότερα από 21 εκατομμύρια views.

Το βίντεο αυτό, που ξετρέλανε τους χρήστες που αγαπούν τις γάτες, τις δείχνει να απολαμβάνουν πραγματικά τη γνωριμία τους με την αιώρα που σχεδίασε η εταιρεία, αλλά και το ταξίδι μέσα σε αυτήν.

 

 

Παρά την τεράστια απήχηση τόσο του βίντεο, όσο και του προϊόντος, δεν ήταν λίγες και οι αντιδράσεις των χρηστών του Facebook, που διαφώνησαν με αυτήν την ιδέα.

Χαρακτηριστικά το μέλος του Facebook με όνομα λογαριασμού « Meaghan Johnson» έγραψε, ότι αν τα κινητά τηλέφωνα αποσπούν την προσοχή ενός οδηγού και τον αποδιοργανώνουν, τότε μια γάτα στο παράθυρό του είναι ακόμα χειρότερο.

Τέλος, η Karen Mills έκανε λόγο για τη μεγαλύτερη μορφή βάναυσης μεταχείρισης ζώων, που μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο τις γάτες και συνέχισε ειρωνικά, πως αφού κάτι τέτοιο μπορεί να συμβαίνει, ας τις βάλουν και σε θερμοκήπιο.