Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι στην Κύπρο με 2,20 ευρώ | 0 bovary.gr
Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι στην Κύπρο με 2,20 ευρώ | 0 bovary.gr
12|09|2017 16:12
SHARE
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι στην Κύπρο με 2,20 ευρώ


Μια πολύ παράξενη αλλά πέρα για πέρα αληθινή είδηση διαβάσαμε σήμερα στο κυπριακό site sigmalive.

Σύμφωνα με το άρθρο που δημοσίευσε το site, μπορείς από το σπίτι σου να αποκτήσεις μία έπαυλη στο χωριό Κάθηκας στην Πάφο, με μόλις 2,20 ευρώ. 

Ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να κάνει κάτι που μπορεί να του αποφέρει τεράστια κέρδη και σε κάποιον υπερτυχερό, μία έπαυλη με πισίνα. Εβαλε το σπίτι σε κλήρωση, ενώ έφτιαξε και μία ιστοσελίδα για να υποστηρίξει τον σκοπό αυτό. 
Σύμφωνα με το sigmalive, η διαδικασία απλή, αρκεί να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα όπου θα βρείτε τα στοιχεία για την έπαυλη κι αν ενδιαφέρεστε, δηλώνετε τον αριθμό των λαχνών που επιθυμείτε να αγοράσετε (αξίας 2,20 ευρώ/έκαστος). Μόλις πάρετε τους λαχνούς, θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι την κλήρωση για την όμορφη έπαυλη με πισίνα. Η  κλήρωση ξεκίνησε να από την 1η Αυγούστου και θα διαρκέσει για 6 μήνες.

Η δημοσιογράφος Ευτυχία Ανδρέου στο πλαίσιο της εκπομπής «Μεσημέρι και Κάτι», επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη για να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από αυτή την ιδιαίτερη πώληση ακινήτου.

 

 

Tι αναφέρει η ιστοσελίδα

«Σε μια όμορφη τοποθεσία στο χωριό Κάθικας πάνω από την Πάφο, αυτή η βίλα είναι ένα μοντέρνος χώρος με τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια / ντους και ένα μεγάλο ισόγειο με καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα. Δύο από τα υπνοδωμάτια διαθέτουν μπαλκόνια με θέα στην ιδιωτική πισίνα της βίλας και υπάρχει αρκετός χώρος για αίθριο και ξαπλώστρες (...)

Εχει όλα τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, όλες τις συσκευές και τον εξοπλισμό κουζίνας, τα είδη ψυχαγωγίας, τα κλινοσκεπάσματα, τα σκεύη -στην πραγματικότητα όλα όσα χρειάζεστε για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη βίλα σας αμέσως.
Το ακίνητο είναι πλήρως κλιματιζόμενο και υπάρχει επίσης καυστήρας για τις χειμωνιάτικες επισκέψεις.


Ο Κάθικας είναι ένα φιλικό και γραφικό κυπριακό χωριό με πολλά εξαιρετικά μπαρ και εστιατόρια, όλα σε απόσταση αναπνοής από την βίλα. Έχει ακόμη και το δικό του οινοποιείο!».