7 ντιζαϊνάτες λύσεις για να είναι το σπίτι σου πάντα τακτοποιημένο | 0 bovary.gr
7 ντιζαϊνάτες λύσεις για να είναι το σπίτι σου πάντα τακτοποιημένο | 0 bovary.gr
16|10|2017 10:42
SHARE
ΒΑΛΕ ΤΑΞΗ

7 ντιζαϊνάτες λύσεις για να είναι το σπίτι σου πάντα τακτοποιημένο


Η τάξη και η οργάνωση ενός χώρου του χαρίζουν λειτουργικότητα, καλή εικόνα και ιδιαίτερη αισθητική.

Σε εσάς ηρεμία, χαλάρωση και ευχαρίστηση όταν μπαίνετε σε αυτό. Το να βάλεις τάξη στο σπίτι και να καταπολεμήσεις το «μικρόβιο» της ακαταστασίας, είναι πιο απλό από όσο φαντάζεσαι.

Ολα ειναι θέμα οργάνωσης. Κάθε αντικείμενο στο σπίτι θα πρέπει να έχει τη δική του (συγκεκριμένη) θέση. Αν δεν την έχει, τότε ξεκινά το πρόβλημα.

Δεν φταίνε τα τετραγωνικά αν το σπίτι αποδιοργανώνεται εύκολα, ακόμα κι αν το τακτοποιείτε συχνά. Φταίει η έλλειψη των σωστών αποθηκευτικών χώρων.

Το φθινόπωρο είναι εδώ και μας καλεί για αλλαγές που θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά αυτή τη σεζόν. Με μικρό κόστος μπορείτε να βάλετε σε τάξη κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

Τα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση το φθινόπωρο και τον χειμώνα θα πρέπει να βρουν στο σπίτι τη σωστή τους θέση, ώστε να τα βρίσκετε εύκολα και να μην δημιουργούν ένα ατέρμονο χάος. Ακολουθούν ιδέες που θα βοηθήσουν να δείτε την τακτοποίηση αλλιώς και να δώσουν δραστική λύση στην οργάνωση του σπιτιού

1) Kαλάθι: Ένα τέτοιο καλάθι είναι ιδανικό για την αποθήκευση αντικειμένων που αφήνετε σε διάφορες γωνιές του σπιτιού και προκαλούν ακαταστασία. 

2) Συρταριέρα με κάθισμα-μαξιλάρι: Ενα έπιπλο ιδανικό για την κρεβατοκάμαρά σας. Σε αυτό μπορείτε να καθίσετε αποθηκεύοντας παράλληλα χρήσιμα αντικείμενα. 

3) Κρεμάστρα τοίχου: Αυτό το αντικείμενο μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε τάξη στην κρεβατοκάμαρά σας. 

4) Καλάθι αποθήκευσης της ομπρέλας: Αυτό το αντικείμενο θα σας βοηθήσει να βρίσκετε πάντα την ομπρέλα σας μέσα στο σπίτι. 

5) Καλάθι αποθήκευσης για το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή την κρεβατοκάμαρα: Εδώ, μπορείτε να αποθηκεύετε αντικείμενα που χρησιμοποιείτε συχνά. Μπορείτε να το τοποθετήσετε στην είσοδο του σαλονιού ή στην κρεβατοκάμαρά σας. 

6) Χώρος για την αποθήκευση των ξύλων για το τζάκι: Ιδανική λύση για το σαλόνι σας. 

7) Χώρος αποθήκευσης των βιβλίων και των περιοδικών: Μπορείτε να το τοποθετήσετε ιδανικά δίπλα στον καναπέ ή δίπλα στο κρεβάτι σας.