Η συλλογή φωτιστικών της Pantone πάει το interior design σε άλλο επίπεδο | 0 bovary.gr
Η συλλογή φωτιστικών της Pantone πάει το interior design σε άλλο επίπεδο | 0 bovary.gr
PANTONE

Η συλλογή φωτιστικών της Pantone πάει το interior design σε άλλο επίπεδο


Η αυθεντία στην επιστήμη του χρώματος Pantone δεν σταματά να κάνει δημιουργικά βήματα και να μας εκπλήσσει με τις καινοτόμες ιδέες της.

Δεν καθορίζει μόνο τις κυρίαρχες χρωματικές τάσεις σε μόδα και διακόσμηση: συνεχώς πειραματίζεται και κάτι νέο προτείνει που αξίζει την προσοχή μας.

Αυτή τη φορά, η Pantone σε συνεργασία με την δανέζικη εταιρεία, e3light Group, υπογράφει μια συλλογή φωτιστικών σκανδιναβικού design που αποθεώνει τον μινιμαλισμό και αποδεικνύει ότι η απλότητα και οι καθαρές γραμμές παραμένουν σταθερές αξίες στο interior design. 

Η συλλογή περιλαμβάνει φωτιστικά οροφής, φωτιστικά δαπέδου και επιτραπέζια φωτιστικά που θα δώσουν μια ξεχωριστή αίσθηση σε κάθε εσωτερικό χώρο του σπιτιού.

Σοφιστικέ και μοντέρνα αισθητική, λειτουργικότητα και ευελιξία χαρακτηρίζουν την συλλογή που φέρνει κάτι φρέσκο στο interior design.

Οι ουδέτερες αποχρώσεις των φωτιστικών τους χαρίζουν διαχρονικότητα και προσαρμοστικότητα στο χώρο.

Ο φωτισμός ήταν, είναι και θα είναι μια διακοσμητική λεπτομέρεια-κλειδί για το σπίτι μας.

Ο κακός φωτισμός πάντα θα καταστρέφει τον χώρο μας, ενώ ο καλός πάντα θα τον αναδεικνύει. Στο χέρι μας, ποιον θα επιλέξουμε. Οσο υπάρχουν δημιουργικές ιδέες που μας εμπνέουν, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα στην τελική μας επιλογή. 

TAGS