Το αξεσουάρ των 5 ευρώ από τα ΙΚΕΑ που μπορεί να μεταμορφώσει όλη σου την κουζίνα | 0 bovary.gr
Το αξεσουάρ των 5 ευρώ από τα ΙΚΕΑ που μπορεί να μεταμορφώσει όλη σου την κουζίνα | 0 bovary.gr
03|12|2017 17:26
SHARE
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΡΑ

Το αξεσουάρ των 5 ευρώ από τα ΙΚΕΑ που μπορεί να μεταμορφώσει όλη σου την κουζίνα


Kαιρός για αλλαγές.

Το σπίτι, εκεί που χτυπά η καρδιά της καθημερινότητάς μας, μπορεί να ανανεωθεί χωρίς μεγάλο κόστος: αρκεί να κοιτάξουμε στα σωστά μέρη για να βρούμε αυτό που πραγματικά χρειάζεται. Το πέρασμα του χρόνου μπορεί να «κουράσει» την όψη του σπιτιού. Να δημιουργήσει φθορές και να κάνει τον χώρο μουντό και άβολο.

Η καθημερινή χρήση των επίπλων και των αντικειμένων είναι αναπόφευκτη στο σπίτι και η αλλαγή τους τις περισσότερες φορές δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και μεταμορφώνουν το χώρο. Η κουζίνα είναι ένα από τα δωμάτια του σπιτιού που εύκολα μπορεί να ανανεωθεί: αρκεί –με μια παρατηρητική ματιά- να εντοπίσετε τα σημεία που χρειάζονται φρεσκάρισμα.

Αν το να αλλάξετε πχ ντουλάπια και συρτάρια φαντάζει κάτι δύσκολο, τότε δοκιμάστε να αλλάξετε μια μικρή λεπτομέρειά τους που σίγουρα θα ανανεώσει την όψη τους. Τα πόμολα και τα χερούλια σε ντουλάπια και συρτάρια. Μια βόλτα στην αγορά μπορεί να σας δώσει ιδέες. Στα ΙΚΕΑ το συγκεκριμένο αξεσουάρ μπορείτε να το βρείτε σε αρκετά οικονομική τιμή.

Μπορείτε ακόμα και με 5 ευρώ να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στη δική σας κουζίνα.

Δώστε στην κουζίνα σας άλλη πνοή, με μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές που "χωρούν" με άνεση στο budget σας. 

 

IKEA Eriksdal Knob , 4,99 ευρώ 

 

IKEA Lansa Handle, € 4,99